SexSlask

Har precis vadat hem i ungefär en decimeter snöslask i mina fina converse. Lite kallt om fötterna vill jag lova, men när jag åkte in mot stan idag var det vårväder som öppnade mina sinnen för små tygskor och solglasögon. Jag hatar den här staden. När ska det bli vår? Jag vill slippa frysa.

På vägen hem såg jag i alla fall en sak som fick mig att dra på mungiporna. Min favoritkiosk hade satt upp en skylt utanför där det stod: "SNUS STOCK 150KR", och jag kände att jag bara älskade dom ännu mer. Jag är själv väldigt särskrivig av mig, men det är kanske därför jag känner extra mycket kärlek. Till alla er som hatar sånt, eller bara är pretto vill jag skrika: SÄRSKRIVNINGAR 4LIFE!
Utanför blåser det på som fan, det låter typ som att någon har vilt sex precis vid fönstret. Hoppas inte för i den här kylan kan väl knappast ett manligt kön existera, och bröstvårtorna blir väl så hårda att dom dör.
Om någon frågade ifall jag var sexuellt frustrerad så skulle jag skratta dom rakt upp i ansiktet.

5 comments:

Anonymous said...

vem är egentligen inte sexuellt frustrerad?
not me not me. jag har blivit för gammal för sådana aktiviteter.

Anonymous said...

men nej! hata särskrivningar! värsta skylten ever finns i borås och ser ut på följande sätt: "morgon piggaste kiosk på all`e gatan"

evelina hultqvist said...

the latest version: så länge man håller/känner sig tillräckigt oattraktiv är lusten inte så stark. haha. det är min tips!

johanna: sjukt härlig särskrivning där. u gotta love it

Anonymous said...

HAHAHA. jag kör nog hellre på det här med att jag har blivit gammal.

evelina hultqvist said...

jag har slutat duscha, helt och hållet. blir inte så sexsugen då. haha.