Jävla snö


Den här bilden beskriver min dag ganska väl. Jag har mest suttit i soffan med datorn i knät och försökt skriva klar lite saker jag lagt åt sidan det senaste.
Nu håller jag på och tappar upp ett varmt bad. Kändes behövligt när det är så hemskt mars-väder ute. Har precis slutat snöstorma, och jag fryser bara av att titta ut genom fönstret. Vitt överallt. Ska bli grymt skönt att få lägga sig där i med en bra bok, något gott att dricka och bara ta det lugnt.

Tänk, tänk.

3 comments:

Anonymous said...

Vad trist att du inte gillar vintern och snön så mycket, annars hade du kunnat ägna dig åt skoterkörning, snowboardåkning etc. :) Det är det jag själv lever för när det är vinter här uppe i fjällen. Fast, jag är grymt sugen på sommar också. Takfrukostar, "brännan" (citattecken eftersom jag redan är brun) och allt annat underbart :) /Läsare

evelina hultqvist said...

anonym: jag resonerar såhär: snö känns okej mellan november och februari, sedan vill man liksom ha vår. dessutom är snö i en storstad absolut inte samma sak som snö i fjällen/ på landet/ skidorter etc. här blir det bara slask och äckligt efter ett par dagar.

och i MARS. det ska inte vara snö då! haha.

jag föredrar absolut sommaren, men jag är öppen för att bli övertygad om att det där med vintersport är trevligt trots allt. fastän jag har svårt att tro det nu :)
herregud vad jag babblar osammanhängande.

Anonymous said...

ett varmt bad med eucalyptusolja, ett glas baileys och nya nummret av king är oslagbart.