Puss!

Det spelar ingen roll att någon konstig snöig vår har kommit hit när solen skiner och man har världens finaste vänner. Igår var en underbart bra dag, och vi avslutade den med middag hemma hos Jenny, bästa kvällen på länge tillsammans med mina tjejer.
-

Jag har för övrigt tackat ja till att vara hårmodell för Björn Axén nu, sista helgen i mars. Det är någonting jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Jag har alltid varit en riktig mes när det kommer till mitt hår, tyckte tillexempel att jag var jättemodig när jag färgade det brunt. Det i vilket fall som att hur dom än gör så kan det inte bli värre än vad det är nu. Tråkigt brunt, långt, slitet, torrt, för lång lugg och klyvna hårtoppar. Jag har nästan alltid mitt hår uppsatt i någon liten ruffsig knut för att slippa elendet. Ska bli kul med lite förändring, blir det fult får jag väl ta med mig mina vänner ut och supa mig snygg genom att bjuda dom på massa alkohol.


2 comments:

Anonymous said...

klart du ska vara hårmodell! och supa dig "snyggare" kan du ju alltid göra ändå, bara för att det är lite trevligt.

Anonymous said...

jag har varit hårmodell typ tusen ggr (vägrar att betala för klippning liksom) och asså en grej som alla tror är att man INTE får dirigera frisören till hur man vill ha det, och det stämmer inte. även om du har gett dom fria händer så är det ditt hår in the end of the day. och vanligtvis är dom inte mer än människor så du kan ju typ säga vilken slags bena du vill ha eller om du tycker något är för långt och sådär.

om det inte handlar om koncept-klippningar för en sådan har jag varit med om och då är man del av en grupp som utgör en story typ. en gång var jag 20-tal och fick värsta konstiga frisyren och var tvungen att gå på en jävla CATWALK bland asmycket folk. skitpinigt! mamma fick klippa om det när jag kom hem, haha.