u spin me right round

Har glömt berätta om onsdagen som var en sjukt rolig dag.
Två grejer som är extra värda att dela med sig av är:

1. Att Sanna slängde halva sin lunch-sallad i stan innan vi åkte hem till mig för att "förfesta" på balkongen. Massa tillar senare hade hungern gjort sig påmind och hon ångrade bittert att hon inte tagit med sig salladen hem till mig så när vi tog bussen in till stan igen tog hon helt enkelt upp sin sallad igen, kontrollerade att den var okej att åt upp det sista! HA HA HA. Den låg i en påse och det tål att påpekad att den inte var slängd i en papperskorg utan i en ett metro-ställ. Men ändå, sjuuuukt kul.

2. Senare på kvällen hamnade vi på Uppåt, där fyllan värmde bäst. När vi skulle gå hem var det en kille på dansgolvet som tog tag i mig och bet mig sjukt hårt i kinden, och då menar jag verkligen HÅRT! Jag har varit öm sedan dess. Helt galen, och rätt läskigt. Vad är grejen med att bitas liksom? Stelkrampen here i come.

-



Dessutom är Joel tillbaka i stan och det är härligt. Tyvärr åker han ut på sjön imorgon igen. Han har lämnat ett ytterst barnsligt minne till mig på ryggen, nämligen ett svart-lila sugmärke. Kärlek alltså, varför gör den folk till puttinuttiga idioter? Haha.

2 comments:

Anonymous said...

din blogg är underbar.

evelina hultqvist said...

puss