Jag tycker du är fin



Det är så mycket så att jag blir helt tom på ord. Vet inte vart jag ska börja.
-

Den här helgen har jag hunnit med så sjukt mycket saker. Just nu är min kropp i "jag har försökt springa göteborgsvarvet på händerna"-skick. Klockan är inte ens sju och jag ligger redan i sängen, tror jag kommer stanna här ikväll.
I fredags jobbade jag ute på ett företagsevent på röda sten, det var en sån galen kväll så jag finner knappt ord. Så mycket pengar som hade lagts ner för att vuxna människor skulle supa sig redlösa tillsammans. I början av kvällen hade vi pratat om att vi var förvånade över hur många vakter som hade på en sådan tillställning, men det skulle senare visa sig att dom faktiskt skulle behövt vara det dubbla. Polisen fick komma och hämta fulla, aggressiva kostymklädda män som låg i högar och slogs, och inte bara en gång utan FLERA! Folk vinglade, ramlade, hånglade och spydde kors och tvärs. Kändes som om vi i garderoben satt på första parkett på en riktigt svennig cirkus. Galen kväll i alla fall, tack och lov att man hade världens bästa arbetskamrater som gjorde kvällen till ett skönt häng mitt i alla kyla och fylla. Puss Ghazal, G... kille med omöjligt namn att stava/uttala och Emmeli.

Igår jobbade jag också, den här gången på valand med att fota studenter. Dom skötte sig tio gånger bättre än dom vuxna viktiga människorna i fredags. Å andra sidan gick jag innan tolvslaget. Det är faktiskt riktigt roligt att fota studenter, dom är så fina, söta och glada allihopa. Alltid lika roligt att höra deras tal om att "nu är det snart över", "vi klarade det" osv. Jag blir alltid lika sugen på att ta micken och säga att det fan inte är över, utan att det just har börjat, allt det svåra alltså. Och vad har man egentligen klarat? Hur många gymnasieutbildningar ger dig ett direkt jobb, en utbildning? Inte många. Men så länge dom är ovetande så borde man inte förstöra deras lycka utan fortsätta att berömma dom för hur duktiga och good looking dom är.

Efter studentfotograferandet stack jag till nef. Dom öppnade sin uteservering nu i helgen (lagom till att vintern kom tillbaka) vilket betydde billig öl och gratis inträde. Ingenting jag tackar nej till efter denna helgen precis. Det blev en väldigt bra kväll fastän mina ben inte riktigt orkade dansa, till och med kylan kändes okej. Det där med bästa helgen på hela 2008 som jag skrev om för ett tag sen, jag tror jag har fel om det. Den kommer, och den kommer snart.

2 comments:

Anonymous said...

Kan du inte lägga upp studentbilderna skulle vara häftigt och se hur du fått till dom :)!

evelina hultqvist said...

skulle gärna göra det men kan tyvärr inte eftersom företaget jag fotar för har ensamrätt på bilderna för att sälja vidare till studenter. kram