fucking fucking fuck!

jobbiga saker har hänt med våran toa dom senaste dagarna.
det hela började egentligen men en "hej jag har druckit kemikalier och sedan bajsat världens värsta bakisskit"-lukt där inne, som inte ville försvinna. jag spolade vatten i brunnen, tog ut soporna ur papperskorgen och storstädade där inne, men lukten blev kvar.
samma kväll tog jag en dusch och när jag kliver ur badkaret så är det en halv decimeter vatten över HELA badrummsgolvet och allt som ligger på golvet är genomblött eller förstört. brunnen hade tydligen gett upp, och allt vatten som åkt ut ur badkaret förblev kvar på vårat golv.
det tog två timmar innan vattnet var borta. två fucking timmar!
kvällen efter detta när jag spolar på toaletten börjar det forsa vatten ur handfatet. inte I själva handfatet men under. osoft tänker jag, men eftersom jag var full spelade det inte så stor roll just då.
däremot får jag typ panik när jag spolar igen, morgonen därpå och samma fenomen upprepar sig.
och till sista händelsen som hände igår: toalettstolen har gett mig ganska obehagliga vibbar ett tag nu (speciellt efter att ha hört grannar berätta historier om hur det plötsligt har börjat spruta avloppsvatten ur toan/badkaret hemma hos dom), och igår efter att jag uträttat no 2 händer något jag i hela mitt liv fasat för och känt var på g. det blir stopp. jag står där som ett fån och ser vattnet stiga och stiga. stirrar på min egen bajskorv en stund. blir full i skratt. arg. besvärad. spolar igen och lyckas få ner skiten.
under dagen upprepar sig samma grej (bortsett från bajsningen) vid varje toalettbesök.

OOOORKA!!!!ps:hoppas inte att personen som vi i framtiden kommer byta lägenhet med läser det här.

1 comment:

josefin said...

eooooow. äckligt! jag har gjort den oxå en gång, här i berlin faktiskt på ett fik, hahaha. spolade, och allt stannade men vattnet fortsatte att komma, så den rann över. jag panikade och sprang därifrån..