Mera Thailand och heja skåne

Var och hämtade ut engångskamerabilderna från Thailand idag. Kunde konstatera att dom allra flesta var tagna på fyllan och att bildkvalitén sög.
Delar med mig av några:













12 comments:

Anonymous said...

tycker alltid du lyckas så sjukt bra. vad hade du för en engångskamera?

Anonymous said...

ja håller med föregående. du ser alltid till att lyckas när alla andra skulle misslyckas. bilderna har verkligen en speciell känsla i sig. du är bäst.

elsofo said...

skitsnygga!

Anonymous said...

Du är så himla duktig! Jag slutar aldrig förundras.

Anonymous said...

åh ja, berätta va du använde dig av för engångskamera! märke? iso? inbyggdblixt antar jag? väldigt vackra bilder.

Konscia said...

Jag tycker alla är helt lovely.
Den sista till höger blev nog lite av en favorit, skulle jag tro.

evelina hultqvist said...

Tack gott folk, ni gör mig väldigt glad med era komplimanger, men ni kan inte mena allvar när ni frågar vad för slags engångskamera jag har använt mig av??

Anonymous said...

jo, iallfall jag gör det. har köpt en en gång och jag tog bilder som knappt blev nåt, så dålig kan ju int ens jag vara. köpte du en undervattenskamera och en vanlig? :P

evelina hultqvist said...

jag hade både en undervattenskamera och en vanlig. billiga som fan från claes ohlsons. vet egentligen inte vilken skillnad det skulle gjort ifall jag köpt någon dyrare variant. billigt är bra om man bara vill ha roligt tycker jag.
sedan är det klart att man måste tänka på ljus osv när man fotar, i alla fall om kameran saknar blixt, annars blir det ju gärna grågeggiga tråkkort i fotoleveransen.

herregud vad jag babbalar på!

kram

Anonymous said...

äh :) det är ju bara skönt när det flyter på, inte lika stelt som en del kommentaren kan va! okej, isåfall satsar jag säkert på nån billiagre om det inte är någon nämnvärd skillnad! kollade in clas ohlsons utbud, undervattenskameran va ju allt bra söt! va det den du hade, den där gula lilla saken? haha.

kram

evelina hultqvist said...

hade bland annat en undervattenskamera därifrån, kan dock inte säga hur bra den var med tanke på att fyllan gjorde sitt innan jag hunnit testa och jag slog sönder en del av den :) den andra undervattenskameran var från flygplatsens fina (och dyra) utbud om jag inte minns fel och den tattiga "vanliga" var den billigaste jag kunde hitta på claes :)

kram på dej

Anonymous said...

oj.. jag kan inte säga annat än att jag är med imponerad! att bilder från en engångskamera kunde bli så schyssta hade jag ingen aning om. Man liksom ser på dem att det är utomlands som gäller, färgerna o känslan är perfekt!