På handen

Har sedan länge varit sugen på att köra på handen. Men nu på senare tid har suget blivit större och det känns mest som en tidsfråga innan min rastlöshet kommer ta över och få det gjort. Ibland är det inte roligt att vara en rastlös själ, för när man väl börjat tänka på något - på riktigt, så kan man liksom inte släppa det förrän det är gjort.

Vad tycker ni om tatueringar på handen?

Bildkälla: här och här

6 comments:

Nathalie said...

Tycker att det är sjukt fint, om motivet i sig är fint såklart!

Sara said...

Älskar! Min första tatuering var på insidan av ringfingret och spontantatuerade fingrarna när jag var i USA. Vill göra mer på handen och i handflatan. http://copygr.am/saradomeij/287671853471727791_1020991/

Hurricane said...

Kanske bland det finaste som finns!

carro said...

urtjusigt!

Anonymous said...

Helt från hjärtat nej det är inte fint och suget kan vara stort och ibland kan det komma över än när nått speciellt hänt. Då vill man göra nått många är negativa till, undermedvetet. Tuta och kör, blunda och hoppa känsla skapas. Försök vänta ut stormen, fundera verkligen på detta. De du har på armen är fina, men handen är enligt mig varken fint eller smart. Ja jag är nog färgad av en arbetskamrat som är så bitter över sin och idag försöker ta bort det. Men den smärtan att ta bort är olidlig säger hon. Detta jag kommer säga nu kommer många anse vara fel. För visst man ska vara den man är och inte låta andra styra. Men det är lätt att stängas ute från vissa jobb med tatuering på handen. Och man vet faktiskt aldrig vart man hamnar här i livet och världen. Där var en liten predikan.

olle said...

Anonymous,


FY FANNNNNNNNNNNNN VA BRA SKRIVET! tänk om du inte va hipster eller något, då hade du skitit fullständigt i å gadda dig.

Olle