!

Är det nån tapper själ som fortfarande besöker den här bloggen så illa som jag uppdaterar? 

Och om det är det så behöver jag pepp, inspiration och kanske nån önskan om vad ni vill ha ut av det hela när ni kommer hit?
P U S S

14 comments:

Anonymous said...

JA, jag besöker den.
gillar dina instagrambilder, fotoprojekt, inspiration. Dina foton helt enkelt, sen är du ju fotograf också så det kanske inte är så konstigt :)

Lisa said...

Ja! fortsätt som innan! älskar dina bilder och dina personliga små texter!!

Tant Emma said...

Jag läser din blogg! Tycker så mycket om dina bilder, så verkar du så intressant. :)

Kram

Anonymous said...

Jag saknar dina foton! Du inspirerade mig så mycket förut. Mer av dina konstnärliga foton och mindre vardag skulle jag uppskatta!

lotta said...

yesbox, jag kollar in din blogg varje dag (haha) och jag är inte så forever alone som jag verkar.

jag vet inte riktigt "vad jag vill ha ut av det hela" men jag säger som andra att jag gillar dina foton. dina minnestexter är alltid så otroligt speciella (på ett bra sätt). jag gillade då du hade en mode/design blogg på yahoo(?) eftersom jag tycker du riktigt bra smak som jag blir inspirerad av. så om du har lust kan du ju visa bilder på sånt som du tycker är fint.

men jag uppskattar också att läsa om vardagsäventyr och småsaker.

Anonymous said...

Jag läser och jag gillar dom små texterna med minnen! Och fina bilder såklart :) Och massa snygga kläder och dina fina små prylar du har hemma!

Gustav said...

Jag har följt din blogg i några år och uppskattar den väldigt mycket. Det har varit spännande att följa dig och din utveckling och läsa dina resonemang om den. Även om jag verkligen uppskattar dina foton är det ditt sätt att formulera dina känslor som har fångat mig och inspirerat mig.

Lina said...

Jag är en relativt ny läsare. Det jag först och främst fastnade för är ditt sätt att skriva och uttrycka dig. Du känns så härligt ärlig. Fullkomligt älskar det. fortsätt med det! självklart ser jag gärna mer av dina foton också det är sjukt inspirerande!

ingridlinnéa said...

såklart. älskar när du skriver. och allt annat.

Det snurrar i min skalle said...

Till att börja med så tar du asfina bilder. Sen kanske du kan göra en liten guide, eller skriva om dina bästa ställen i Göteborg, för jag flyttar dit imorgon! :) Vad får jag inte missa?! Jag kan i princip ingenting om staden. Loppisar, gallerier, dansgolv, ölhak, fik, ja du vet allt sånt som man vill ha i sitt liv :)

Hurricane said...

Jag älskar sättet du både fotar och skriver på, den där subtila svärtan. Så mycket mer har jag inte att säga, tyvärr.

Sofia V said...

Äh, bara fortsätt som du gjort. Vi är ju här för att vi gillar det. Eller jag är iaf.

Annette said...

Du är alltid bäst!

Sara said...

Jag älskar din blogg. Det gör inget om du inte postar varje dag, skriv precis vad du känner för. Det är inte vad du skriver, det är hur. Din blogg är min absoluta favorit!