Klipp och klick

Förra året bestämde jag och ett par grymt duktiga tjejer från Björn Axén här i Göteborg har bestämt oss för att dra igång ett samarbete för att få lite utlopp för våran kreativitet. Att tillsammans styra upp små och stora projekt som har med hår, makeup, mode och spex att göra och sedan fotografera och föreviga i en härlig färgsprakande portfolio. Hålla skapargnistan vid liv helt enkelt, med hjälp av varandra.

Eftersom alla har ganska mycket att göra och vi har legat lite på latsidan har det inte hänt mycket på den fronten. Men idag bestämde vi oss för att det var dags att börja, bara lite, för att komma igång. Vårt offer var Astrid, och hon fick en kort, het pojkaktig frisyr av Maja, och Andrea provsminkade henne. Blev väldigt snyggt. Blev dock ingen fotogrej idag utan mest bara planering och skratt.
Om någon känner sig väldigt sugen på att testa någon galet, eller har en grym idé som skulle vara genomförbar så är det välkomnat.


5 comments:

J to the ohanna Wallin said...

Låter grymt! Synd att man bor i norrlands djupaste skogar!

Kreativitet föder kreativitet liksom

Sofia said...

Hejsan! Jag ville bara säga att jag blir väldigt inspirerad av dig och dina bilder, och du får mig verkligen att känna mig lite bättre till mods vad det gäller att vara den människa jag är. Och dina bilder är makalöst fantastiskt bra! Jag blir verkligen inspirerad, som sagt.

mähler said...

Fan vad najs det blev!

ToTellTheTruth said...

Johanna: ja, verkligen! jag är dålig på att dra igång roliga samarbeten. man borde göra sånt oftare.
säg till om du kommer till göteborg snart tycker jag!

sofia: jag blir fantastiskt glad av att höra det där! vet inte riktigt vad jag ska säga, men om du kunde känna hur det känns i mitt hjärta av att läsa sånt där så skulle du nog bli glad :) dessutom är det världens största pepp! tack!!

mähler: gött att höra. astrid var nöjd och snygg :)

sanne linn alida hansson said...

grym idé! sammarbeten är grejen! vart sjukt inspirerad av frisyren, vore nice att testa!