Första dagen på nya jobbet

Jobbade min första riktiga dag på nya jobbet idag, ett marknadsundersökningsföretag. Låter kanske inte så kul och egentligen är det nog inte det heller men det känns som att jag kommer trivas jättebra! Perfekt arbetstider för mig som har mina andra jobb och grejer inplanerade under kvällar och helger mest. Superfin lokal precis vid hamninloppet med underbar morgonutsikt och arbetskamraterna verkar gulliga. Haha. Vilken tant jag känner mig som med den "milda" utläggningen. Men i vilket fall som helst så känns det gött. Go vibb! Och framför allt, GÖTT med lite extra cash.

Dagens bästa var ändå när en av mina utlädska arberskamrater ringer någon dude och han heter Mr. Hands. På rille alltså! Hahahaha. Någon som fattar den låga humorn i detta? *hoppas inte* hehe.

Nu är det helg och jag funderar på att fira, samt andas ut med en fylla. Har precis hällt upp ett glas skumpa och tänkte ta en dusch på det för att senare ge mig ut i natten.Vi får se vad som händer, kvällen är ung och det är jag också.

No comments: