Deviantart

Tills imorgon har varje person i min klass i uppgift att leta upp ca tio bilder som man tycker är intressanta. I min jakt på dessa foton så hamnade jag på något vis på min gamla deviantart profil och fick chansen att kika igenom vilken typ av bilder jag gjorde typ under gymnasiet, omkring 2006 plus minus något år på vissa bilder. Det var spännande och såg bland annat ut så här:

5 comments:

johanna wallin said...

åh deviantart haha! hade jag glömt bort. spenderade en massa tid där. minns att jag följde dig redan då.

hoppas du trivs bra på nyskolan! bor ju i stan nu så vi kanske springer på varandra igen. ha det bra så länge!

Olof Grind said...

gud var det så länge sedan? det var många av dessa bilder som fick mig att plocka upp en kamera för första gången. det tackar jag för!

Pusselblad said...

Vad fint att de två kommentarerna båda är från andra fotografer jag följer :3 [blogghärvan] har du möjligen varit med i någon bilddagbokstävling med hopptornet? Tror nämligen att det var där jag hittade dig allra först. (Det är så fint hur man söker på "photo" på bdb och sen blir fast för all framtid.)

elinet¨ said...

jag säger samma sak som olof. är det så länge sen alltså? du inspirerade även mig när jag började fota. började med att följa dig på bilddagboken och älskade dina bilder redan då. nu har jag lagt kameran åt sidan, men din blogg besöks fortfarande flitigt. du är bäst.

evelina hultqvist said...

wow. tack för era fina ord! det betyder verkligen jättemycket.