Cherry on top


Innan årsskiftet gjorde Elin mig väldigt glad när hon skrev såhär om min blogg: Evelina är en av mina absoluta favoritfotografer. Jag har följt henne sedan flera år tillbaka och jag upphör aldrig att förundras över hennes vackra, känslosamma foton. De är otroliga helt enkelt, precis som Evelina själv.
Det stod också att jag skulle dela med mig av tre saker som jag gillar

Eftersom jag inte riktigt kände peppen på alla bra saker i livet under slutet av 2010 så väntade jag lite med att svara på denna grej. Men nu är det dags änna!


Mina tre gilla-saker är:

1. Att vakna upp naken tillsammans med den man älskar utan några måsten eller tider att passa. Kunna ligga kvar under täcket så länge som man känner för. Sedan göra precis vad man vill för roligt av dagen.

2. När naturen gör sig övermäktig, eller helt enkelt bara är så vacker att man blir alldeles till sig. Hehe.

3. Tights. Från det ena (kärlek och övermäktig natur) till nåt så enkelt som tights. Bästa och bekvämaste plagget genom tiderna. Har säkert 20 par, minst.

2 comments:

Lisa said...

åh jag vill ha fler fina tights och mer tjocka strumpbyxor behöver jag och leggings åh. jag vill ha sommar eller vår så man kan ha tunna fina leggings och strumpbyxor åh. kul att få veta mer om dig. puss. din blogg är finfin.

evelina hultqvist said...

det bästa med tights och strumpbyxor är ju att dom inte alls behöver vara dyra! köp!