vill göra saker som inte är det här

sitter på jobbet och känner hur tårarna bubblar upp i ögonen när jag smygsurfar olika skolor jag borde söka till. om man kan bli redo för att plugga så är jag det nu. mer redo än någonsin förut. jag vill och längtar och är inspirerad men förvirrad på samma gång. måste sluta fega och våga ta steget mot något annat än det jag har nu.

det är gött med pengar, därför sitter jag på det här jobbet dag ut och dag in. på eftermiddagen när jag kommer hem så jobbar jag lite till, eller så ligger jag i soffan som ett kolli. inte kreativ för fem öre och jag hatar mitt liv på det planet.


i maj blir jag kanske av med min lägenhet. då är det dags att förändra livet på riktigt.

5 comments:

Fridos said...

Plugga! Det är fett trist att inte ha pengar, men lätt värt att göra det.

Dessutom blir man sjukt pengasmart.

evelina hultqvist said...

pengar är inte allt.
har tjänat sjukt dåligt i perioder fastän jag jobbat på som en gru, så det ska nog inte vara problem att överleva ett studiebidrag :)

Fridos said...

ah okej men dåså. :) fick känslan av att det var lite det det handlade också. hoppas du hittar något som passar dig.

Dita said...

Visst är det gött med pengar, men godaste gott är när man känner att man utvecklas och blir det och den man längtar efter att vara.

Vad vill du plugga?

evelina hultqvist said...

så sant som det är sagt. jag är fortfarade inte helt säker på vad jag vill göra, men som det ser ut just nu så skulle jag vilja plugga foto. jag vill vara kreativ, lära mig nya saker och bara få utvecklas. just nu sitter jag lite fast.