fem mobilbilder

1. jag har inte mått så bra senaste veckan. kroppen sämre än någonsin, och uppenbarligen psyket också. har mest varit hemma i lägenheten. eller på julklappsjakt i stan. vanliga saker som att äta och skita har slutat funka i min värld. jättekul är det. inte.
2. var på stan och ville köpa en minigran, men fick sån jävla beslutsångest så jag visste varken ut eller in när jag väl stod i affären. hittade världens finaste små julgranskulor, och då kändes det bättre. men någon gran blev det såklart inte.
3. i torsdags hämtade jag adam när han slutade jobba. vi promenerade genom haga och satte oss på kringlan. där åt vi cafémackor och pratade om livet. jag älskar känslan av att lära känna den personen som står en närmast ännu djupare och mer.
4. det började regna en dag och snön försvann lite. det var tråkigt eftersom det inte är långt kvar till jul. göteborg förvandlades till en läskig isbana eftersom det blev minusgrader dagen därpå. nu har det snöat mer och allt är vitt igen. tur.
5. adam tyckte jag var pinsam när jag ville fota oss två i en spegel i stan. men ibland tycker jag bara att det känns så himla tråkigt att det finns så lite bilder på hela oss två tillsammans.

2 comments:

inte nu kanske sen said...

älskar dina kläder, din frisyr - allt och jämt! du är så snygg! eh, no homo.

evelina hultqvist said...

älskar den här kommentaren! hehehehe. <3