Regn, rusk och att suga ut det sista av julen


Den obligatoriska.

Rör du så dör du.

Under filmfestivalen går man på bio ensam.


Mat, glögg, vin och ut med julgranen.

På dejt med soptunnan.

4 comments:

Anonymous said...

nu har jag suttit och läst typ 60 sidor av din blogg i flera timmar. den är helt enkelt underbar! fantastisk och jag vill läsa mer mer mer mer. ciao.

Anonymous said...

Bilden på bruden med väskan är väldigt clean och snygg. Fattar inte att du har så många snygga vänner som vill ställa upp på bild, haha. Vill du låna ut några? ;)
Hoppas ni hade smällkarameller, dansade runt granen och sjöng "nu är glada julen slut, slut, slut. julegranen kastas ut, ut, ut. men till nästa år igen, kommer han vår gamle vän. för det har han lovat". Hahaha, älska julgransplundring.

Hedda Rabe said...

Ska lämna en kommentar för en gångs skull. Kollar ständigt dina bloggar, din bilddagbok, hemsidan. Och Oj vad du inspirerar! Älskar att fota men kommer lätt in i perioder då jag bara inte orkar ta med mig kameran, men fan du gör så jag vill och det är så jävla bra! Ville bara tacka dig för det. Du är grymt snygg och tar sjukt bra bilder, OCH inspirerar, toppen!!!

evelina hultqvist said...

J: Fan vad bra, fortsätta läsa, fortsätt läsa!

höjja: Jag är bra på att ragga modeller och inte allt för sällan leder det till vänskap. Väldigt trevligt tycker jag. Joanna som tjejen på bilden heter är helt fantastisk framför kameran, sjukt kul att fota henne.
Julgransplundring kommer man aldrig bli för gammal för. Älskar det.

and now the devil follows me everywhere that I go:
Vad roligt att höra att du gillar det jag gör, sånt är bästa peppen. Tack!!