Häj änna

Börjar bli sur på bloggandet på riktigt. Det bara trasslar till sig, bilder försvinner i långa fina inlägg, och man framställer sig själv som en sexuellt frustrerad hardcoreEMO med små "hurtiga" inslag.

Verkar som att nästan bara modebloggarna överlever i bloggdjungeln.
Jag ska också försöka, och tänkte börja med dagens färgkombination i outfiten.
Se och njut:

Jag valde detta för att jag tyckte det kändes så himla 2008.

Nä, jag skoja ba. Jag var trött.

7 comments:

Anonymous said...

sluta skriv att du är emo, vilket du faktiskt inte verkar genom dina blogg inlägg, din blogg ligger bland mina favoriter för att du är intressant att läsa om, du är inte ledsam och tragisk, så snälla sluta skriva att du är emo, för mig, för dig själv och för alla andra. du är ju fan grym, ingen jävla emo

evelina hultqvist said...

"Emo" är ett ganska skämtsamt uttryck från min sida om inte det framgår, med det menar jag inte emo som i musik emo, eller emo som i "emo-kid" utan mer evelina-emo.

känner att det blev lite virrigt där. haha. jag borde nog äta nåt.

hoppas du fortsätter läsa min blogg fastän det kryllar av emo-uttryck :)
kram

Anonymous said...

jag håller med den förre anonym, vilket känns lite onödigt att skriva egentligen med tanke på att du redan förklarat det där med överanvändningen av odet "emo" ;) men jag vill iallafall säga att jag tycker verkligen om att läsa din blogg! men mår du inte bra av den så ska du förstås sluta. (men undvik det gärna, för oss läsares skull! haha) kram

Anonymous said...

oj det fanns visst ingen "förra anonym", utan hon hette anna. mitt fel. hej!

evelina hultqvist said...

anonym: Om jag inte mådde bra av bloggen så skulle jag sluta, ibland känns det surt och trist, speciellt med mitt 2007 inlägg där bilderna inte syns längre. men det gäller att hålla modet uppe även i dom stormigaste vatten :)

Blir peppad av kommentarer som dessa, att folk läser min blogg, och gillar den. det gör mig jätteglad!
tack till er!

Anonymous said...

jag gillar din blogg jag också!

Anonymous said...

Att läsa din blogg är kul och en av dagsrutinerna. Jag gillar dina formuleringar och beskrivningar om saker som egentligen bara tillhör vardagen. :)Du är jätteduktig på att skriva, så sluta inte.
KRAM.