vita rockar

det finns några återkommande problem varje gång jag besöker en läkare. det händer ju titt som tätt med tanke på att jag har en mage som aldrig slutar göra ont.

återkommande fråga vid varje läkarbesök är, har du bajsat? känns lika härligt varje gång, att jag som 26-åring skulle söka läkarvård för"oförklarlig magsmärta" på grund av att jag glömt gå på toaletten. läkaren tittar alltid på mig med förväntansfulla ögon som att hen hoppas på att jag ska skina upp i ett leende och säga, nej, det har jag glömt göra den senaste veckan! tack! problemet är löst! 15 års helvetesmage kommer att försvinna bara jag kommer ihåg att bajsa lite då och då. tack tack tack!

finns väl ändå ett ord för det? förstoppning.

2 comments:

Lydia said...

Vet hur det är. Sökte i flera år för magbesvär och annat som var i anknytning till dessa problem. Men ingen tog mig på allvar förrän förra vintern och då fick jag reda på att jag hade IBS. Äntligen så fick jag hjälp! Läkare är så himla..... usla ibland.

Hoppas i alla fall du får hjälp snart!

Anonymous said...

MIn mamma jobbar på akuten och säger att det kommer folk med "ont i magen" som blir nöjda med det tipset nästan varje dag. Knäppt men sant!