HEJ DU DÄR!

Om det fortfarande är någon som läser den här bloggen så undrar jag varför? Vad tycker ni är det bästa/sämsta? Behöver lite pepp! Tack på förhand.

16 comments:

Lina said...

Älskar dina bilder och ditt sätt att skriva.
Det enda negativa, om jag måste skriva något, är din sporadiska uppdatering av bloggen!

Anonymous said...

för att dina foton är fantastiska. jag har följt din blogg i flera år!

Anonymous said...

för att du är så himla grym. älskar när du skriver och älskar dina bilder. och sen just det, såg dig i varberg härom veckan. blev sjukt starstrucked och sa inte hej - vilket jag ångrar nu. men ah, hej du!

Anonymous said...

totala ärligheten.

oh oh oh oh, uh i am alive said...

Läser din blogg pga av riktigt fina bilder. So don't stop!

Anonymous said...

Jag har läst din blog från&till under lång tid för jag är hemligt förälskad i dig. Bäst: dina helt underbara vardagsbilder.
Sämst: uppehåll i postandet

Anonymous said...

Det bästa: Dina foton och när du skriver om en eller flera känslor du har. Mer vänner du har och om dej!

Anonymous said...

Jag älskar dina vardagsbilder och inredningsinsperation. Fortsätt blogga! :D

minahistorier said...

älskar dina bilder och känslan som man får av bloggen!

Johanna said...

Hej!

Älskar dina bilder och ditt sätt att skriva. Du har grym stil och inspirerar, så snälla fortsätt att blogga :).

Kram från Johanna

Helena said...

Gillar nog mest när man får följa med i ditt liv! Förstår att det kan kännas oskönt att kabla ut på internet ibland men ja, det är det mest intressanta när man följt nån i flera år tycker jag. Även när du inte är så personlig fortsätter jag att läsa för du har ändå bra smak också.

Anonymous said...

Har följt dig sen sockerdricka-tiden (dvs waaaay back). Gammalt nu asså. Du har så jälla fina ord, och så jälla fina bilder. Som en godispåse av pastellångest, porer och pollen. Uppdatera mermermer.

jos said...

hej, jag läser också. gillar ditt språk som är personligt och ärligt. dina bilder likaså. blir alltid inspirerad när jag läst här. önskar också såklart mer uppdatering.

Anonymous said...

Den melankoliska stämningen som ligger över dina bilder, ord, och hela bloggen - fantastiskt. Du är en jätteduktig fotograf, som skapar bilder på ett sådant sätt som jag attraheras av som mest, gäller även det du skriver. Har följt dig sedan bilddagboken, 2005-någonting (ja, det kanske låter läskigt, haha!) men jag uppskattar verkligen det du gör, så jag har inga planer på att sluta min "stalking" :') Att du uppdaterar lite sporadiskt gör mig inte så mycket - jag är själv väldigt sporadisk i mitt internetanvändande, så.. :)

Anonymous said...

Jag har läst din blogg i flera år nu. Är helt fast i den. Dina bilder är grymma och dit sätt att skriva är så bra så man vill inte sluta läsa!

Sara said...

Älskar dina foton, dina inspirations-kollade (från din Pinterest) - men framför allt älskar jag när du skriver! När du är personlig. Mycket praise nu men jag har också följt dig sedan bilddagboken och aldrig tröttnat. Tycker du verkar vara en helt fantastisk person. Smart, rolig, medveten utan att vara det minsta pretentiös. Blir alltid inspirerad när jag läst dina inlägg, även om det handlar om världens mest triviala vardagsgrej. Sluta inte blogga!