FRÅGOR

Hej folket!

Har på senaste tiden fått en hel frågor som rör foto på olika vis, tänkte att jag skulle göra mitt bästa för att svara på dom i ett inlägg snart. Så därför tänkte jag säga att det är fritt fram för dom som undrar över något att fråga på.

Behöver nödvändigtvis inte handla om foto ifall ni är nyfikna på något annat, så fråga på om precis vad ni vill!

13 comments:

E said...

jag undrar hur du gör för att få folk att känna sig bekväma framför kameran. vad är din hemlighet? några knep? något du säger? (eller är det bara för att du ser så bekväm och avslappnad ut bakom kameran?)

Anonymous said...

hur fick du foten in i fotovärlden? (alltså jobba som fotograf..)

lyckorusimagen said...

Hej!
Nu har jag råkat få på mig uppdraget att fota ett bröllop och jag du har ju eftersökt tips om bröllopsfotografering.. Så vad har du lärt dig? Ge mig allt du kan. :)

Anonymous said...

hej:) jag undrar vad du jobbar som eller var? för du är inte bara fotograf om jag har förstått det rätt? du är fin som snus

Anonymous said...

är du och han adam på ge nu? hehä

anna said...

Har du någon standardredigering på bilderna här på bloggen? Alla har ungefär samma färger och jag tycker att det är så fint.

Dina foton är hur awesome som helst, förresten.

Anonymous said...

undrar hur du 'beter' dig mot modellen när du är bakom kameran... Känner själv att jag ibland försvinner in i processen och därför blir väldigt "tyst" medan andra fotografer berömmer/talar med modellen väldigt mkt.

I said...

jag undrar om du ngn gång gjort något långvarigt fotogprojekt som du arbetat med under en längre tid och så vidare? om du förstår vad jag menar.....eller håller du mest på med uppdrag och så?

olof said...

jag är också nyfiken på hur du gör när du fotar främmande människor. är det du som får komma med all kreativitet och idéer, eller har de du fotar själva krav på hur bilderna ska vara? och som några har sagt, hur beter du mot modellerna? jag har inga problem med att fota folk jag känner tidigare, men om jag får förfrågningar att fota okända som jobb blir jag lite nojjig, även fast det oftast går bra sen.

Anonymous said...

hur brukar du göra när du redigerar bilderna? lägger du mycket tid på redigering?

Anonymous said...

nu kommer en jobbig fråga: hur mycket tjänar du som fotograf?

Anonymous said...

när började du fotografera?

Anonymous said...

hur lärde du dig att fota?