Tisdag och sol i sinnet

Sitter hos mina föräldrar och njuter av bredbandet som sträcker sig ända in på toaletten om man så önskar! Måste fixa nåt bra alternativ för lägenheten också, innan jag blir galen.

Har varit nere på Röda sten och ätit lunch med familjen. Bästa vädret på länge, helt underbart att promenera längs med kajen och sedan avsluta med mat och kaffe. Man skulle nästan kunna tro att det var vår och det ger mig lite hopp.
Tror vädret styr mitt humör ganska mycket, vilket känns jobbigt. Försöker komma på någon plan för att ha sol i sinnet varje dag fastän det är grått och jävligt ute.

Nere på Röda sten förut var det en halvliten (typ tio år) kille som sprang fram till mig och omfamnade min rumpa när jag stod och tog sallad. Sekunden efter rumpkramen insåg han sitt misstag, att jag inte var hans mamma och han tittade på mig med skam i blicken och blev så generad att han nästan började gråta. Hans mamma skrattade gott åt misstaget och jag kände mig dum som inte visste om jag skulle skratta med eller säga något skämtsamt till killen för att göra situationen mindre pinsam. Jag valde att hålla tyst, men skrattade i mitt inre åt alla fina kommentarer jag kunde valt att droppa.

Nu sitter jag ute och göttar mig i solen. Firar dagen med poserbilder!


6 comments:

Patrik Petersson said...

Det ser skönt ut!

Anonymous said...

njut av solen. i stockholm har jag inte sett den på ett tag nu. bara väldigt mycket småregn.

hanna said...

var kommer strumpbyxorna ifrån, fina!

evelina hultqvist said...

bra dag.

strumpbyxorna kommer från beyond retro men fanns tyvärr bara i en upplaga när jag köpte dom.

Amanda. said...

Den där halsduken såg ut att kunna rädda vilken dag som helst. Vart är den ifrån?

evelina hultqvist said...

ja den har räddat många gråa dagar från att bli piss :) tyvärr är den hemmastickad/loppisfyndad.