HEJ TILL ALLA!

en sak jag har tänkt på ett tag nu är att det skulle vara väldigt kul att veta vilka ni är som läser den här bloggen!!
spelar ingen roll om ni känner mig eller inte, lika kul i alla fall.

så snälla skriv en mening och berätta något om er själva!
sen om ni orkar och vill får ni gärna skriva med vad ni tycker om bloggen, varför ni läser den, vad ni har för relation och uppfattning om mig. men roligast och viktigast är det såklart att veta vilka ni är
.

puss.

97 comments:

Anonymous said...

läser fortfarande.....

Patrik Petersson said...

Jag heter Patrik, nästan 20 år gammal, fotograferar. något sådant :P

Andi said...

Jag läser bloggen för att det är fina bilder och för jag vill veta hur det går för dig. Det känns som om du är en kompis jag inte träffar så ofta, men följer på dethär sättet istället. Jag fotar själv mycket och blir inspirerad av det du gör (går bild&form sista året på gymnasiet). puss

Karin said...

jag bor i madrid, spenderar tiden med att fundera ut vem jag är. är civilingenjör men läser nu litteratur- och konstvetenskap. och spanska förstås.

jag läser bloggen för jag tycker om att inte känna mig ensam med alla känslor, och ibland sätter du ord på vad jag känner. jag kommer från göteborg och har sett dig ett par gånger, men aldrig sagt hej.

ska vi göra ett madrid/göteborg-samarbete? du tar så vackra bilder och jag har en del idéer!

klara said...

jag heter klara och har läst.. typ sen du startade tror jag? började på bdb hur som. jag läser för att dina bilder är fantastiska, sen har det väl lett till att man tycker det är intressant att följa dig som person också. jag tycker du verkar som en ganska ostabil 20+are som pendlar i det mesta; humör, jobb, pengar.. just nu verkar livet ganska nere, vilket såklart är förståeligt. du verkar som en tjej med hjärtat på rätt ställe iallafall och snygg är du också. hoppas inte min uppfattning på nått vis sårar dig, jag känner dig ju inte det minsta så jag vet ju inte :) min uppfattning bara. fortsätt, du är en favorit! kram

emma said...

jag heter emma och har för det mesta ganska tråkigt. därför är det roligt att läsa om ett annat liv ett som inte är det.

emma said...

förlåt, jag vet ju egentligen mycket lite om ditt liv. men det verkar i alla fall mindre tråkigt än mitt.

Anonymous said...

din blogg är otroligt vacker. du delar med dig så mycket av ditt liv och det är grymt fint.
jag fullkomligt älskar dina bilder, du ger mig inspiration!
jag heter förresten sara och är väldigt intresserad av fotografi. jag har själv försökt starta en fotoblogg, vilket går sisådär..

du är en favorit precis som klara skrev.

carita said...

precis som klara så har jag följt dig sedan bilddagboks-tiden.

jag gillar din blogg för dina fantastiska bilder.

carita heter jag föresten.

Olof said...

hej. jag heter olof. jag älskar att fota (det låter så "hej jag är 14 och pappa har köpt en systemkamera till mig-aktigt" i dessa tider, men men) och går sista året på gymnasiet. jag har följt dig sen den fina tiden på bilddagboken runt 2006 och framåt tror jag. du är en av de mest inspirerande jag vet när det kommer till bilder. och din blogg är fantastisk, jag älskar ditt sätt att skildra din vardag.

Maria said...

hej! Jag heter Maria och jag målar och fotograferar och skriver och såntdär. har följt din blogg någon månad och jag gillar dina bilder otroligt mycket! Mycket fint!
Fridens liljor

Anonymous said...

Jag heter Abigail och jag läser din blogg för att du skriver fint och tar underbara foton!

Lisa said...

Hej! Jag heter Lisa och pluggar i Umeå. Jag läser din blogg för att du tar fantastiska bilder som inspirerar mig till att själv fota en massa och så för att du är så ärlig i ditt sätt att skriva. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver och det är fint att inte känna sig ensam. Du inspirerar mig helt enkelt. Tack för det!

Annika said...

Jag heter Annika, är 17 år, och läser din blogg för att du tar fantastiska vardagsfotografier.

Mazza said...

dina bilder och det du skriver känns ärligt. simpelt, inte pretentiöst och spelat.
maria, 18

ina said...

ina är jag från gbg. gillar dina raka ord som sätter sig i magen. jag är student och gillar att sticka, baka och spela innebandy. kram på dig!

ida said...

Ida här. Jag bor i göteborg och gör I-N-G-E-N-T-I-N-G nuförtiden. går mest hemma och degar och väntar på bättre tider. nej nej riktigt så illa är det inte....men typ.

Sen så har jag tänkt på en sak. Jag kan ofta känna att jag bara vill kasta datorn i golvet. Man kollar på fb, bloggar och liknande och tänker." varför har alla andra så roligt och så många vänner förutom jag?" men men så är det ju självklart inte.hmmm..tror jag. Man kan ju framställa sig själv hur man vll och få saker att se ut som något annat på internet. haha vet inte om du förstår mitt resonemang här men jaja.

Fast när jag läser din blogg vill jag aldrig kasta datorn i golvet. tttt rules!!

jack (kanske) said...

hej! var på launch partyt till odyssey i sommras och ville se bilder så då läste jag mig till din blogg. och det är väl därför jag kollar in här ibland, för att kolla och inspireras av alla fantastiska bilder! ja typ så. keep it up!

juste ja du är ju galet snygg också

fred

Maria said...

Som många andra som kommenterat heter jag också Maria. Går sista året på högstadiet och börjar sedan ubildning på inom Media-Foto på Virginska skolan i Örebro.

Jag har läst din blogg i ungefär två års tid om jag minns rätt och jag tröttnar ALDRIG.

Jag känner dig inte ett enda dugg, men när man läser din blogg...wow! Då känns det som att man kännt dig hela livet. När du skriver, beskriver du saker så att man kan känna smaken, doften och se allt du gör.

Dina bilder är fantastiska och skulle jag vara äldre skulle jag utan tvekan ta första bästa tåg och bli plåtat av dig. Men med tanke på min unge ålder är det orimligt.

Jag brukar inte hålla fast vid bloggar särskilt länge, men jag är fastklistrad på din.

Du är en jordnära människa och det inspirerar mig. Tack!

Emma said...

Tjena! Jag heter Emma, är 18 år gammal och bor i en liten stad i Norrland. Jag går sista året på gymnasiet, där går jag linjen bild och from.
Jag började följa dig genom Bilddagbokens tävling "frusen". Det var ett kort på ett hopptorn utomhus under vintern du tävlade med om jag inte minns fel. Hur som helst blev jag fast och började följa dig där, sedan gick det över hit.
Du tar så otroligt fina foton och du skriver på ett spännade och roligt sätt! Du (och även din tvillingsyster) inspirerar mig så mycket, och du verkar vara en skön brud med ett stort hjärta.
Jag tycker om din blogg och tänker följa den så länge du är aktiv! Ta hand om dig!

hedda said...

du tar väldigt fina bilder som jag blir glad av. och så är det en bonus att läsa det du skriver, du är bra på att skriva och skriver om sånt som är intressant fastän man egentligen inte har ett dugg med det att göra. ;)
keebab the good work!
har följt dig sen bilddagbokstiden för nåra år sen (haha tiden går snabbt..) och jag fotar själv, eller försöker iaf, jag är på latsidan just nu. jag bor i malmö men är sugen på att flytta till gbg, lite tackvare dina blogginlägg om klubbar som verkar roliga osvosv ;)

Hanna said...

Jag vet inte hur jag snubblade över din blogg, men jag fastnade direkt och såna bloggar gillas.
Tycker att du tar vackra bilder och gillar när du skriver fylleinlägg som du sen raderar ;)

Själv är jag en 30-årig singelmamma som lämnat Göteborg för Stockholm, som gillar foto, musik och vänner. Och mitt barn förstås, henne får vi inte glömma..

Det var väl ungefär allt..

Pusslaren said...

Jag heter Malin och bor i Stockholm och läser din blogg för ditt speciella sätt att uttrycka dig i både bild och text. Du var nog en av de första fotobloggar jag börjde läsa för ungefär 2,5 år sen, råkade av en slump hitta dig även på bdb när jag sökte på photo :p

Erika Lundin said...

jag heter erika, är 24, och läser mest din blogg för att du tar såna fantastiska bilder. dessutom verkar du vara en sympatisk person och jag älskar att få följa människors liv, så det är också en anledning.

jag hade en gång en aktiv blogg, men den dog pga prestationsångest som förvandlades till inspirationsbrist. den säger dock en del om mig, om du är nyfiken.

ps. du är snygg med, och det är alltid trevligt att titta på snygga människor.

Josefin said...

Jag heter Josefin och går sista året på medieprogrammet, inriktning foto. Det är därför jag läser din blogg, älskar dina fotografier. För mig är du en stor inspirationskälla, så tack!

Ninnie said...

Foto studerande svenska som drog till Finland för att just studera foto.Funderar fortfarande över valet av just detta.

Din blogg och bilder väcker känslor och nyfikenhet på ett öppet och spännande sätt som gör att man vill se mer.

caroline said...

hej! caroline heter jag och bor i finland. läser din blogg för att du är grym, du har D E T.
jag vill också säga tack!
be brave

Cecilia said...

39-årig Stockholmsboende barnboksförläggare. Gillar din blogg mycket, den är utlämnande på ett fint sätt, du bjuder på sjukt snygga bilder, och så har jag en fäbless för Göteborgsbloggare.

Isbz said...

Isabella heter jag. Befinner mig i Stockholm nu och praktierar hos Lisa Bengtsson som är grafisk designer. Du kan gärna kolla hennes hemsida. Det är bara att googla.
Nu när jag varit hos henne i tre veckor har jag i stort sett bestämt mig om vad jag ska göra när jag går ut gymnasiet snart. Det är skönt och hon gav mig så mycket tips.
Jag har läst din blogg ett bra tag nu. Kanske ett år eller så, och det jag fastnade för var dina fina fotografier och att du kan konsten att skriva om vardagliga saker och få det intressant att läsa ändå. Du verkar som en så väldigt intressant, fin och bra person.

collectionneuse said...

Är oftast Moa. Tycker mest om litteratur, several-night-stands, vitt vin och mörkrumsdofter. Du är genialisk.

Nathalie said...

Jag är en sjuttonårig musikstuderande varelse från den norra delen av vårt långa land. Lappland it is! Snöiga vintrar och myggiga somrar. Jag tycker att bloggen är härlig. Någon skrev "utelämnande på ett fint sätt" och jag håller med, verkligen. Vi har aldrig någonsin träffats och du hade ju absolut ingen aning om att jag ens existerade innan jag skrev detta. Keep up the good work :) Den här bloggen är fantastisk.

Emma said...

jag har också följt dig sen bdb-tiden och tycker att dina bilder har en otrolig känsla i sig som jag nästan inte vet någon annan fotograf som klarar av att förmedla. sen skriver du intressant och det är skönt att följa en blogg där du skriver saker som dom verkligen känns. det är skönt att läsa att folk mår dåligt ibland också, för då kan man känna igen sig. istället för att allt är helt underbart hela tiden. så tack för att du förklarar hur livet verkligen är, och för att du tar fantastiska bilder. ;)

nej, leta i ateljen! said...

Jag trillade över din blogg av en slump och fastnade direkt.
Kommer från göteborg och blir alldels lycklig av dina bilder!
tack!

Yonna said...

Ja heter Yonna och har ett brustet hjärta och det tycks hjälpa att läsa lite fina bloggar. Din e fin och fotona är också fina!

Marcus said...

Kom för bilderna, stannade för texten.

Frida Johansson said...

Jag heter Frida är 20 år och pluggar för tillfället kreativ fotografi på Sigtuna Folkhögskola. Jag har alltid tyckt om att fota och bestämde mig efter ett års arbetande inom älderomsorgen att plugga foto på folkhögskola. Jag trivs grymt bra! Oj det här började låta som mitt ansökningsbrev till skolan. :P
Jag är en känslomänniska som har lätt för att gråta både när jag är glad, ledsen, arg osv och ditt sätt att skriva och visa dig skör tycker jag om. Som flera andra skrivit så lyckas du ibland sätta ord på känslor som man känner så väl igen.
Sen är dina bajshistorier underhållande att läsa ;)
Men främst är det dina bilder som berör och inspirerar mig massor!
Jag har kollat in din blogg väldigt länge, läser inte så många bloggar med din har hängt med sen jag hittade på alla dina grymma bilder på bdb för några år sen.
Ha det fint!

A said...

jag heter anna och jag stötte på dina bilder första gången i ditt helgon-galleri för en herrans massa år sedan. då jag kommer från lerum har vi flera gemensamma vänner så det var nog så jag hittade dig. det var även jag som berättade hur mycket jag tycker om din blogg på fyllan en gång när jag såg dig och din syster på kontiki haha. jag hoppas att jag inte var jobbig.
din blogg är en stor inspiration. du verkar vara en väldigt fin människa !
ta hand om dig.

andrea said...

jag heter Andrea, 19 år från växjö, dansar massor, sjunger, fotar & pluggar geografi på universitet.
Vet inte hur ajg hittade hit men är SÅ fast och har dig som "min favoritblogg" på min blogg.
Det jag gillar med din blogg är dina ärliga bilder, ibland lite fula och gråa (det är dem jag gillar bäst). feteärliga, rakt på sak. som dina texter, inget romantiserat, eller kanske ibland men verklighet.
ÄLSKAR det.
Min uppfattning om dig... en människa som älskar sina vänner otroligt mycket, som stundom har det riktigt jobbigt men kämpar.

Marthina said...

Jag heter Marthina och är 15 år. Jag läser din blogg för att du har en så enorm känsla i vad du än gör. Du inspirerar och får mig att filosofera.

josefin said...

Hej EVELINAAAA! Jag heter Josefin, är en tjej på snart 22 jordsnurr och så vidare.
VETLA DUU!:* Saknar dig älskling.

Anonymous said...

Trillade över din syster på bdb, hittade dig och fastnade.
Heter Lova. Studerar till sjuksköterska i Lund. Tänkte bli barnmorska om allt vill sig som jag tänkt. Men det blir det ju sällan. Spenderar dagar med hund och böcker om anatomi. Önskar i hemlighet att jag vågade bli ostiolog. Ben ger mig mentala orgasmer.

Anonymous said...

Hej! Jag läser din underbara blogg för att jag är intresserad av foto. Du är helt enormt bra på att fota (och att skriva! vilket jag också är intresserad av) och jag som 14 årig tjej ser verkligen upp till dig.
detta är min favorit blogg.
du är grym!

besök: www.sisterblues.wordpress.com för att se mina egna bilder! ha det bra, pusshej!

Eleyonor said...

Jag heter Eleonor, är 18 år, älskar att fotografera och går tredje året på Sinclair i Uddevalla. Spelar in en del film, driver en mediebyrå och bloggar när jag hinner. Jag halkade in på din blogg via nån sajt för sådär ett halvår sedan, och sen dess har jag inte kunnat slita mig. Tittar in här främst för dina fantastiska fotografier och ditt sjukt poetiska bildspråk, men också för dina ord. Kollar också regelbundet "Inte ens en mor kan älska dig", för de gåshudsframkallande vackra och tragiska texterna. Det berör, på riktigt. Du har en enorm talang och jag tror att du kommer gå långt.

sandra said...

jag heter sandra och är 22 år. jag har hängt med dig sedan bdb-tiden då jag fotograferade väldigt mycket (det var så jag hittade dig, någon tipsade om din sida). sedan dess har jag flyttat till gbg, utbildat mig till butikskommunikatör (dekoratör) och pendlar just nu till kungsbacka var och varannan dag för att jobba på indiska där.
jag fastnade först för dina bilder, då back in the days, och har hängt med för att det är kul att "lära känna" personen bakom bilderna och kanske kunna se sammanhang genom bilder och person. jag hade gärna sett ett mer jämnt flöde med bilder på bloggen, ibland är det mycket och ibland nästan ingenting alls. men jag vet hur det är - man har sina perioder... jag gillar din blogg iallafall och kommer nog hänga här ett tag till. kram

Fridos said...

Därför att man nästan alltid känner igen sig och det är så himla fint! Och bilderna är också så himla fina!

Anonymous said...

Hej!
Heter Marie och bor på Gotland. Vet ej hur jag hamnade på din blogg men tycker mycket om den, både bilderna och texterna berör. Tycker om ditt sätt att på ett enkelt men självklart sätt beskriva känslor och sinnestämmningar. Känner också igen mig en del i din blogg då jag bodde i Gbg mellan jag var 21 och 28. Var ute och festade mycket och och din blogg friskar upp minnet en del. Jag älskade de där åren i Gbg och blir så glad av läsa din blogg och om de platser vi hängde på när jag bodde i Götet.

Hanna Antonsson said...

Hanna heter jag, jag har följt dig ända sen jag skaffade bilddagbok för typ sex år sedan. Jag är fascinerad av dina bilder och blir sjukt massa inspirerad av dem. Du är förbannat duktig och jag ser dig som personen jag lätt skulle kunna tänka mig att bli i framtiden. Bra äru.

Madeleine said...

Madeleine heter jag, 18 år från Helsingborg. Fotograferar. Jag fastnade för din blogg för några månader sedan, och jag är kvar. Tror det var dina bilder och texter jag fastnade för. Jag älskar hur du skriver.

Sandra said...

Sandra heter jag. 19 år och bor i tråkiga Eskilstuna haha. Jag läser din blogg för att jag älskar dina bilder och texter. Kommer inte alls ihåg hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det och har nu läst den ett tag.

Sofia said...

Mitt namn var Sofia! Jag har följt bloggen ungefär sedan årsskiftet '08/'09. Din blogg är personlig och en stark inspirationskälla och det är väl mest anledningarna till varför jag läser den. Sedan lite pinsamt nog att jag sett dig flera gånger och att jag bor så himla nära där du bodde förut och det kändes lite som en kontakt på något vis. Att se samma värld från någon annans lins.

Sofia said...

Mitt namn var Sofia! Jag har följt bloggen ungefär sedan årsskiftet '08/'09. Din blogg är personlig och en stark inspirationskälla och det är väl mest anledningarna till varför jag läser den. Sedan lite pinsamt nog att jag sett dig flera gånger och att jag bor så himla nära där du bodde förut och det kändes lite som en kontakt på något vis. Att se samma värld från någon annans lins.

Elba said...

elin, 20 vårar! följde dig hit ifrån bilddagboken. tycker du är hemskt duktig att foto och fastande vid dina ord någon gång när du berättade om att din pappa köpte öronproppar till dig för att du skulle kunna utstå middagarna. jag önskar också att min pappa var så omtänksam. haha

julz said...

hej, julia heter jag. är 23 år, pluggar till nationalekonom och bor just nu i sydney. hittade till dig via forna fashionmuslimetterna. jag läser din blogg för helheten. du uppfyller ditt bloggnamn, både i bild och i text. älskar att du vågar vara rak med det som är svårt. det behövs helt klart fler som du i vår värld, så - hang in there. <3

kim said...

jag heter kim, hittade dig via bilddagboken och tycker att din blogg är helt fantastisk. ungefär så!

therése said...

det är svårt att sätta fingret på det som fångar mitt intresse, för likt tusen andra bloggar lägger du upp foton och skriver texter. men, du har något visst, något som verkligen berör. det finns inte ett enda inlägg jag inte läser från ord till ord och rad till rad. du vet verkligen hur ett foto lyfts upp av en text och motsatsen. det är enkelt, ärligt och rakt på sak på ett vackert och drömmande sett. jag älskar hur du romantiserar utsikten från ditt fönster en mulen höstmorgon, hur du petar folk i ögonen med dina avklädda skildringar och skriver om den oglamourösa bakfyllan och ångesten som följde med hem från krogen. du är mänsklig.

jag heter therése, bor hos päronen i floda och har följt din blogg sen några år tillbaka. jag såg dig vid järntorget härrom veckan, det kändes konstigt när jag bara gick förbi, som om jag ignorerade en peron jag kände. du var hur som helst väldigt fin! fortsätt inspirera. du är grym!

Annette Pehrsson said...

annette heter jag, fyller 21 om ungefär en månad, du är fantastiskt duktig och jag önskar att jag kände dig på något mer sätt än genom dina bilder och dina ord, du slår mig som en väldigt härlig personlighet! det är nog allt jag kan komma på såhär på kvällskvisten (eller nattkvisten kanske..), borde nog krypa ner under täcket istället. puss och godnatt!

sissel said...

heter sissel, är 18 år. har läst din blogg forever för att du tar så inspirerade bilder, och för att du lyckas skildra ditt liv och kortfattade drag (jag orkar aldrig läsa långa texter)

Anonymous said...

Jag hittade dig på bdb för länge sedan och det ledde mig hit. jag är mönsterkonstruktör, och din blogg ger mig inspiration till att skapa. både med känslor i text och i fotografier.
ser dig ibland på stan och känner att jag vill säga något, men det är konstigt det där med blogg kontakter. man tror man känner någon, men det är ju antagligen bara jag som ser dig och inte du mig.

du iaf grymt duktig på det du gör. fortsätt så!

Anonymous said...

hej! jag heter clarah och jag har läst din blogg jag vet inte hur länge!

Emma said...

emma heter jag och fastnade nog för bilderna på biddagboken som jag kom över av någon anledning för något år sedan. Sedan var det något i det du skriver som också fastnade och gjorde att jag fortsatte läsa. Du är cool och väldigt relaterbar. haha, jag är 19 år vill bor i göteborg och jobbar på hemköp och som förskolevikarie, yey! (barn är inte min grej) Älskar bloggen som oftast är den första jag besöker på internet. Livsåskådning? Att mysa. böcker och musik kasnke.

severina said...

heter severina, är 21 år och började bevaka din bilddagbok ngn gång 2006, tror jag. tycker att dina bilder är så välarbetade och fina, du har ett öga för att hitta intressanta föremål i vardagslivet samtidigt som dina mer uppstyrda fotograferingar är kickass. gillar't. bloggen har jag läst sen du startade den.
tycker att du verkar vara väldigt skön. dina texter berör lika mycket som dina bilder, så din blogg är verkligen en av mina favoriter.
själv bor jag i kalmar sedan två år (längtar till göteborg dock, kommer från västergötland egentligen), jobbar på monki sedan i februari i år och jag älskar att fotografera, mkt tack vare dina bilder tror jag. fortsätt som du gör!

Filippa H. said...

jag har följt dig sen bilddagbokstiden. det blir en konstig realtion, för det känns som jag delvis känner dig, men egentligen har jag ju ingen aning alls! känns lite halvgalet. du fotar underbart, och skildrar din vardag, och göteborg, på ett sätt som är väldigt härligt att läsa och få ta del av.
jag tycker om att fota, måla, skriva osv; vara kreativ helt enkelt, och har jag lite torka händer det att du inspirerar mig att hugga tag lite i det jag tycker om igen!

Anonymous said...

jag bor i stockholm, men kommer från göteborg. vi har gemensamma vänner i gbg. jag läser din blogg för du tar så himla vackra, fina, spännande och inspirerande bilder!
du är så himla duktig.

Anonymous said...

jag bor i stockholm, men kommer från göteborg. vi har gemensamma vänner i gbg. jag läser din blogg för du tar så himla vackra, fina, spännande och inspirerande bilder!
du är så himla duktig.

Rebecca said...

Rebecca, från Öjersjö du vet :)
Har ju alltid varit ett stort fan av dina foton och din personliga stil. Gillar att du vågar vara så öppen i din blogg och dela med dig av allt kul och kombinera det med vackra foton.
Cheers

heidi said...

jag bor och pluggar i uppsala men är från göteborg, och läser din blogg för att 1) jag gillar att läsa om ditt liv, för du verkar lixom smart och cool OCH ödjuk på samma gång 2) du tar snygga pics! oooch så har jag fått för mej att jag känner igen dej. kanske från gymnasiet (schillerska)?! vild chansning.

Nicolina said...

jag heter Nicolina, är 19 år & är au pair i England..Jag har läst din blogg i lite mer än ett år, och gillar den skarpt för att trots din vardagliga texter lyckas du med att göra det intressant & roligt. Sen är det ju ett stort plus att du är så duktig på att fotografera. Jag tycker att du verkar vara en väldigt intressant person & du verkar va väldigt klok.
Kram

dropout said...

Hej fina tjej.
Jag heter Olivia och har även jag följt dig sedan bilddagbokstiden. Jag tycker att du tar fantastiska foton och att du alltid uttrycker dig på ett så klockrent sätt. Ofta när jag mår piss har jag jävligt svårt att sätta ord på känslan själv, men jag tycker att du alltid gör det så himla bra och fint.
Om jag någonsin skulle tillåta en främmande människa tala mig tillrätta så skulle det fan vara du.

Anonymous said...

Jag kan inte bestämma om jag ska lämna en kommentar här eller inte. Men nu gör jag uppenbarligen det. Jag tycker det är trevligare att läsa bloggar än att studera den socialpsykologi som jag borde. Jag har följt dig länge, hamnade här av en slump men insåg snart att vi faktiskt har en gemensam vän. Är nämligen ett gammalt ex till den Hampus som brukar dyka upp lite då och då i din blogg :) Du verkar vara en grym tjej. Pepp pepp.

Mia said...

Precis hittat hit via bloggen Sense of Happines.... Verkar vara en interessant blogg men har precis som sagt hittat hit:D

marika. said...

jag är 19 år och gillar att ha huvudet bland molnen i kombination med fötterna på jorden. jag drömmer mig gärna bort och jag är alltid rastlös och vill göra nya saker. och du, du inspirerar mig.

Tove said...

Hej Evlina! Tove här. (Vi pratade om att träffas i sommras) Jag hoppas verkligen att vi kan träffas någon gång. Jag läser själv foto på gymnasiet, går sista året nu och sen vill jag jobba med barn. Det har blivit lite av ett konstigt beroende att följa din blogg, och jag måste säga att jag hatar mig själv för det. Men någon att jag verkligen älskar är dina bilder och hur man kan finna sig själv i dem.

Keep it up! Du verkar vara en jävligt go tjej.

Anonymous said...

har också följt dig sedan bdb-tiden. kan inte sluta läsa din blogg. bilderna, hur du skriver, hur du berättar om din vardag. din uppochnedvardag. hur du sätter ord på känslor. vackert,trasigt,fint. dina bilder och ord berör verkligen.
21 år, student, bor i göteborg sedan två månader tillbaka och en gång tyckte jag att jag såg dig. du är så vacker också.
stina heter jag föresten.

Sabina said...

jag heter sabina och pluggar foto i england! jag läser din blogg för att du alltid ger mig inspiration.

änne said...

heter anna och gillar chips, vin och the knife. tycker att du tar jättevackra bilder!

johanna said...

Johanna, 21 år, nyinflyttad till Gbg från Karlskoga, pluggar juridik som jag nog kommit fram till att jag inte vill läsa men är lite för feg för att satsa på något jag egentligen tycker om som att skriva och teckna.
Hittade dig på Bdb och följt dig av och till. Fortsätter följa bloggen eftersom du tar foton med själen och framställer ditt liv på ett tragik-romantiskt sätt, som i filmer man önskade att man var med i trots svärtan för det händer så mycket spännande.

Frida said...

Jag hittade dig på bdb för typ hundra år sedan. Har följt dig sedan dess.. nuförtiden läser jag mest din blogg när du lägger upp bild på bdb man blir påmind då :) Jag gillar din blogg och du verkar vara en väldigt fin människa, jag beundrar dig :)

maktalena said...

Jag heter Magdalena Mähler, och har beakat din bilddagbok sen urminnes tider och den här bloggen också f.ö. Har alltid diggat din klädstil och dina foton som båda är värsta insperationskällan. Tack o bock!

erika said...

Jag hittade din bilddagbok för.. två/tre år sedan tror jag. Började titta igenom den och tyckte du fotograferade mycket bra. Hittade då även din blogg som jag i princip följt sedan dess.
Sedan såg jag att du gått på munkebäck vilket intresserade mig ännu mer då jag själv precis tog studenten, gick medieprogrammet inr foto!
Jag tycker att du inspirerar med ditt fotograferande och du är även bra på att skriva, sätter alltid ord på mina känslor!

erika, 19, Göteborg

Denise said...

Denise, 20. jag började följa dig under bdbtiden och hoppade alltid mellan dig och din systers inlägg, beroende på vem av er som var mest aktiv med uppdatering. såkart för era snygga bilders skull. numera för att det är en del av vardagen. en morgonkaffe och så se om du skrivit något roligt under natten. jag brukade följa rätt så många bloggar, numera följer jag bara din. den är faktiskt av av mina 5 mest besökta sidor.

matilda said...

Du verkar vara en så jäkla härlig tjej! Du är jätte inspirerande och jag älskar verkligen dina bilder.
Själv heter jag matilda och har pluggat foto i tre år på gymnasiet och önskar att jag hade din förmåga att fota. Sluta aldrig med det du gör. Ha det bra!

Liv said...

Du och jag brukade skriva på Helgon waaay back. Jag såg dig på Hultsfred -06 tror jag, skrev det till dig, och du skrev att jag borde kommit fram och sagt hej. Sen hittade jag din blogg av en slump och har följt den sen dess. Du skriver bra och är en suverän fotograf! Ha det gött!

johanna wallin said...

jag heter johanna, är tjugo och du vet lite vem jag är redan. och jag har ju följt dig och dina bilder ända sen deviantart då du hette ejan, och sen på bdb och nu tittar jag in på bloggen. ha det bra och stay cool.

Sara Slow said...

Hej Evelina. Vi träffades nog första gången på Henris student, och pratade lite där. sen har vi stött på varandra ett par gånger. Jag heter Sara och pluggar ryska och rysk historia med målet att bli tolk.
Genom bilddagboken hittade jag hit, och har alltid varit svag för dina bilder. Har ju uppenbarligen drömt om ditt porträtt på tändsticksaskar med :P haha kära nån. :)

isabel said...

Isabel heter jag, och jag började bevaka din syster på bilddagboken för hundra år sedan. Jag gör absolut inget om dagarna, har sökt till utbildnigar i efterhand men känner mest för att resa till USA i dagsläget.

Jag läser lite då och då, och anledningen till det är nog för att du och din syrra är så jäkla fräcka. Ni har så unika stilar och tar förbaskat granna kort.

AnnaHjalmarsson said...

Jag är journalist och behöver läsa en fri blogg med ett bra, kreativt och fantasirikt språk! Dessutom fotar du så bra.

Carina said...

jag är fjuk o jag älskar dina dimmiga sängbilder o ditt fina fina hår! kram.

Gruff said...

Jag heter Sofi. Jag tittar in här ibland för du tar otroligt vackra bilder och verkar vara en så bra människa.
Du har dykt upp i mitt liv då och då, vi har gemensamma vänner och sånt.
sen är du bra på att kyssas också. :P

Hallånet said...

Heter Sandra, är finlandssvensk och -88. Är konstnärlig, cynisk och asocial. Följer din blogg för att du uttrycker dej så jävla bra i text och bild, och jag beundrar dej.

evelina hultqvist said...

ni är underbara!
har läst igenom alla kommentarer (såklart) och kollat alla era bloggar.

så himla fina!
borde göra ett inlägg om er alla och era fina texter/bilder.

#### said...

hej! jag heter natali, är 19 år och bor i karlshamn. har följt dig på bilddagboken sedan 2005 och tröttnar aldrig. jag pluggar till sjuksköterska i karlskrona. det är något med dig som gör att man fastnar!

Anonymous said...

Jag heter Louise, är 21 och göteborgare som du. Du är duktig fotograf och lagom emo när jag behöver det ;) har följt bloggen till och från ett tag och var på din utställning i Löparhuset..

linda hurtig said...

Jag heter Linda och jag läser din blogg för att du sätter ord på mina känslor och tankar när inte ens jag själv kan göra det. När jag läser din blogg så önskar jag att "det var jag som skrev det där först", att det var jag som kom på det, eller att det var jag som lyckades få ner mina tankar så bra. Du beskriver verkligen känslor som man bara trodde man kunde känna.

Christoffer said...

Hittade din blogg idag via hustlin honeys. Jag fängslades av ditt sätt att berätta samt att den var så fruktansvärt fin, vilket gjorde att jag inte jobbade ett skit idag utan streckläste baklänges något år eller två. Nu finns du i min google reader.

Har bloggat om hamburgare samt hur jag tröttnade på att vara otränad. Bor i sthlm och försöker njuta av livet.

jasmin said...

hej jag heter jasmin är 18 år och bor i stockholm. är otroligt skoltrött, fryser mest om händerna och tycker din syster är helt otroligt vacker!
och att du är det, du med, du är också otroligt fängslande med din blogg och dina bilder.

ni båda är helt fängslande.
har läst din blogg sedan nästan din bilddagboksstart. och när jag var sexton, och så satans trött på sexton och inte pepp på sjutton så skrev du att du så himla gärna ville vara i den åldern igen. så uppskattade jag den tiden lite mer.

jaa det var väl allt... kanske verkar som om jag försöker överrösa med komplimanger eller något, men jag försöker snarare tona ner hur bra jag tycker ni är. haha...
okej ha det bäst.

Elin said...

God kväll! Jag vet nog inte själv vem jag är. Men Elin heter jag i alla fall och är bosatt i landets norra delar. Närmare bestämt i en liten liten by utanför Piteå. Jättemysigt faktiskt. Jag läser din blogg för den är varierad och du skriver förstås hemskt underhållande också. Den innehåller många fina bilder att kika på. Det är nästan det viktigaste med en bra blogg. Och du har en sådan. Grattis eller bra jobbat. Vad man nu ska säga.

Brownbhzp said...

Jag heter Annika, är 17 år, och läser din blogg för att du tar fantastiska vardagsfotografier.