SUCK



Det här är kanske den värsta dagen på hela året. I alla fall den jobbigaste. Vaknade av borrmaskiner från hissgubbarna som trängde in i mitt arma huvud, och äggstockar som dansade mördardans inuti mig. Hela natten hade jag legat och svettats som en liten gris inför dagens schema bestående av krångel och problem.
Igår la bilen av, bilen vi hade lånat av mamma för att kunna åka till IKEA. Sedan dess har den stått parkerad på gatan utanför lägenheten, tickat pengar och gett mig ångest. Efter att ha stannat x antal bilar med hopp om att kunna få hjälp igår så gav vi upp och väntade med att ta tag i elendet. Idag gick jag och Joel till Majvikens bilverkstad, när vi kom in där var allt öde, på väggarna hängde almanackor med nakna tjejer. Sedan står en liten gubbe framför oss, brösthåret sticker fram under mekaniker-overallen. Vi förklarar läget, och först säger han att han har för mycket att göra, men bara någon minut senare står han ändå vid våran bil och grejar.
Han konstaterar att det ska kosta lika mycket att laga den som att köpa en ny bil. Jag vill gråta men orkar inte. Vi tackar för hjälpen, frågar om han vill ha nåt för besväret. Han skrattar och går.
Jag föreslår för Joel att vi ska fota mig och trycka en ny almanacka till 2009 som tack för hans tid. Joel tycker att det är en dålig idé.
Nu sitter jag i lägenheten igen. Vi har betalat ännu mer för att biljäveln ska kunna stå på gatan utan att få böter. Snart ska jag iväg och jobba, kommer få äta så mycket värktabletter för att inte brytas av på mitten. Suck.

No comments: