Forever ung, full, dum

Det går ingen vidare med att försöka styra upp mitt liv den här veckan som jag lovade mig själv. I onsdags var jag ganska duktig flicka och fick en del gjort, hade dessutom lovat mig själv en vit vecka (fram till lördag då Ghaz och Jonna har fest) men inte ens det kunde jag hålla! Blev väldigt lätt övertalad av Ghazal att följa med ut i onsdags.

Ghaz: Du ska väl med ut ikväll?
Jag: Nej, jag har verkligen lovat mig själv att inte.
Ghaz: Men kom igen!
Jag: Okej då!

Tänkte att det kunde vara kul att kolla nya sommarklubben som jag inte varit på ännu, och att gå ut nykter är ju inte så farligt. Sedan fick jag i mig en öl och det var kört, en öl blev plötsligt tio och jag var kanonfull. Stannade på nef till stängning, min sista buss hade åkt för längesedan och jag fick den briljanta idén om att jag MÅSTE fixa efterfest. Från tanke till handling så satt jag plötsligt i Anders (som jag för övrigt alltid kallat nef-kamera-kaffe-killen) kök och drack goda drinkar. Klockan åtta ramlade jag in genom dörren här hemma, mötte min pappa som var påväg till jobbet. Ångest.
På morgonbussen hem kom jag även på att jag hade en läkartid att passa, så i min brutala fylla lyckades jag i alla fall hitta namn och nummer på läkaren jag skulle till, laddade genom att lägga en lapp och en telefon vid sängen för att kunna ringa och sjukanmäla mig efter att ha sovit ett par timmar. Jag måste låtit döende, men ringa lyckades jag i alla fall göra. Det sov jag, sov och sov och sov och sov tills klockan sju på kvällen. När jag vaknade hade jag sjukt ont i kroppen, och minnen av hur jag föll från en stol och rakt in i en tegelvägg gick upp för mig. Kul. Jag tänkte självklart att jag aldrig mer ska dricka, så som man alltid gör efter den sortens fylla.


Idag har jag dock varit på systemet och inhandlat billighetsöl som en riktig alkis. Uuh, är orolig på riktigt för mina levnadvanor.

1 comment:

Anonymous said...

skönt att man inte är den enda! tror dessutom att jag skymtade dig på pustervik igår så svart är det nya vita!