Instalife

I förra veckan skulle en ganska sammanbiten tjej åka till Warszawa och jobba. Det hade gått upp för mig några dagar tidigare att jag aldrig flugit på egen hand tidigare och i mitt inre så växte en härlig nervositet som jag försökte förtränga.
Så kom ändå dagen när jag skulle trotsa min flygrädsla samtidigt som jag skulle hitta på flera nya flygplatser och göra ett bra jobb. Klump i magen minst sagt, men ändå spänning och pepp.
Warszawa var grått och det snöregnade hela mitt besök där så jag och kameran spenderade ytterst lite tid utomhus.
Tillbaks i Stockholm många timmar senare och med några få timmars sömn på nacken var det dags för en helt annan typ av jobb. Först pressvisning för KappAhls nya kollektion och sen reportgefoto. Kul med variation!
Jag kände mig som kungen när jag kom hem. En mycket trött men grym kung.
Sedan väntade ytterligare en jobbdag innan jag fick lov att sätta mig på tåget mot Göteborg för välbehövlig helg. Det var längesedan jag kände att livet var så tillfredställande som när jag vaknade på fredag morgon av min inbyggda klocka och tog en promenad i underbart vinterväder.
Sedan åkte jag till Emmeli för två dagar innehållande nytta och nöje. Jag var uppe och röjde på vinden, hon bjöd på fantastiskt sällskap och mat av bästa klass!
Emmeli hade fått två fina soffor och gett bilden hon fick av mig i julklapp bästa tänkbara plats i vardagsrummet. Jag ville låna mjukisbyxor, men det närmsta jag kunde komma hemma hos henne var ett par blåa arbetsbyxor hon fått av mig en gång i tiden.
Vi gick ut och festade som djur, min bästis Emelie fyllde nämligen 25 år.
Lite trötta dagen efter men jag var ändå lycklig som få över hela mitt liv just där och då.
Sedan avslutade vi helgen med lång, härlig trerätters söndagsmiddag hos mamma och pappa (inte sushi dock).
På måndag vaknade jag upp och tyckte tiden hade gått lite för snabbt, men ändå. Världsbäst tid just nu i livet!

1 comment:

Yasmin said...

love the first pic. wonderful