Mjukisdressen 2012

När jag söker på mjukisdress, joggingdress osv i jakt på SKÖNA kläder att ha på mig i hemmets trygga vrå är detta vad jag får upp:



Jag vill varken se ut som en prostituerad och inte heller som en jättebäbis. Vad hände med en helt vanlig, ICKE FIGURSYDD, grå, tvådelad hood+mjukisbyxa? Jag vet att det finns i närmaste sportaffär, men internet är fan skadat. Är det bara megafjortisar och klickers som använder myskläder nu för tiden? Är det så här man borde se ut när man vill mysa runt hemma? Nej tack, inte jag. Magtröja? Och klackskor? Jag finns inte ens ord för vad jag tycker om den kombon.

Klart slut.

4 comments:

raquel said...

jag brukar ha tjocka bommulstrumpbyxor och yllekofta när jag bara är hemma. ibland varierar jag tights och raggisar till
ser dock många på sommarhalvåret i haga / linné som har den översta varianten med uggs till hehe , lite lyxigt sådär , gå ner till 7eleven i sin mysdress på sniskan för att köpa lite mjölk typ

jennycatharina said...

sminkningen uppe till höger!!

Fridos said...

Love it, spec de översta. Önskar jag såg ut så en annars tråkig måndag, tänk vad roligt livet skulle bli!

Hon den där said...

Kolla in stormberg.no (tror jag det är) som har mycket bra sport/frilufts/mjukis-kläder som dessutom är klimatmedvetet tillverkade och tro det eller ej.. har PANT på sina kläder.

#win