Firar sommarens sista dagar med en grå bild



Solen skiner och om man inte tittar på dom gula träden så skulle man nästan tro att det var sommar igen. Det är det dock inte, och det suger hästballe. Jag längtar inte efter kyla, vinter, regn, slask och mörker, men man känner i luften att det är på väg. Jag vill resa någon stans, men jag blir så rastlös om jag inte vet vad jag ska göra när jag når mitt mål. Jag vill jobba/plugga/lära mig surfa/fotografera för nåt whatever som känns lärorikt och håller mig sysselsatt.

Jobbade i stan idag genom att hänga med D och prova jeans. Åt en bit lax i saluhallen och tog en kaffe i solen. Kan man få betalt för bättre? Tror inte det. Dessutom är D en sjukt härlig tjej som är enkel och rolig att hänga med och tacksam över det lilla.

Vet inte om jag precis tackade ja till att fota filmfestivalens affisch-fest på stadsteatern ikväll. Har lite livskrisångest och vill egentligen sova. Men visst kan det bli kul, jag borde ju börja röra mig ute igen. Bli pepp och party.
Ida Redig spelar på Pustervik. Hade gärna fotat där istället. Kan tänka mig att det kommer vara en hel del fok man känner där, och dessutom bra musik. Men stadsteatern är också ganska gött, hade skitkul sist jag var där.

Aja. Firar sommaren med en grå bild.

No comments: