Kära vänner och gott folk

VARFÖR KOMMENTERAR NI INTE LÄNGRE?
DET ÄR INTE ROLIGT ATT BLOGGA UTAN ER!

Jag kanske borde inse att det inte heller är roligt att läsa emo-inlägg om kärleksproblem eller ingenting alls.
Jag borde ta mig i kragen och göra någonting vettigt. Jag borde börja leva för då kanske jag har nåt spännande att blogga om sedan.

13 comments:

Anonymous said...

Jag lovar allt att kommentera mera om du erkänner hur det gick med dragkedjan!

evelina hultqvist said...

haha :)
okej, det är väl dags att erkänna. jag körde på den enkla utvägen. tog alla mina krafter, slet upp skon och sprang mer eller mindre därifrån!

nadja said...

visst är det tråkigt att blogga utan kommentarer? haha.

Anonymous said...

Jag kommenterar alla dina inlägg. Men sen är jag för feg för att posta dem, då jag trycker aldrig på knappen. Det känns som att jag har massor att säga dig, men jag är för mycket coward för att släppa sargen. Om du hade en mejl skulle jag bli glad. Din blogg är nog flitigt besökt skulle jag tro, eftersom du länkar genom bilddagboken också. People like you, time to face it. :)
(Den här gången ska jag posta inlägget också, även om jag får prestationsångest och allt låter töntigt. Men det får glida förbi, this one time.)
Löv for you.

Anonymous said...

Tja, jag tycker att din blogg är fet. Schysst slogan också. Blogga på!

Anonymous said...

Jag läser men det känns så överflödigt att kommentera ibland, mest för att det känns som att du själv skulle tänka "eh..okej" men jag kanske har fel!

Anonymous said...

To.m min far skrattade åt inlägget med näsblodet och bodyn. Klart att din blogg är underbar!

Anonymous said...

Du är en jävligt bra skribent, och jag väntar varje dag på att du ska uppdatera din blogg. Ungefär var tionde minut kollar jag om du skrivit något nytt!

Anonymous said...

haha jag kan också kommentera this one time, för att berätta att du har ytterligare en flitig besökare (fancluben bara växer o växer!) du skriver bra och aj löv dina foton! puss

Anonymous said...

Måste nog hålla med en av de anonyma, det känns som att dina krav för en fyndig kommentar är rätt höga, och du skulle tycka att alla som läste och kommenterade var töntar.. Lite så känns det på bilddagboken, som någon också nämnde. Du svarar aldrig på kommentarer, även om man är seriös och skriver något fint. Det kanske inte är så, jag har säkert fel, men det är det intrycket jag (och kanske andra också, eftersom ingen vågar kommentera?) får.. Men vi tycker om dig ändå! Annars skulle vi skita i att läsa och hänga här. :)
Take care

Anonymous said...

läser din blogg dagligen och ber dig att inte ge upp. ;)

evelina hultqvist said...

till alla: jag skulle aldrig tänka "eh... okej" om någon som kommenterade någonting som jag skrivit (om det nu inte är en klockren "eh, okej"-kommentar, men det är det sällan eftersom folk för det mesta är fyndiga, roliga, och ganska så underbara!

kommentera mera så lovar jag att bli bättre på att svara.
kram till alla som håller modet uppe, och er andra också.

Ge och ta, och allt det där.

evelina hultqvist said...

till alla igen: min föregående kommentar blev nog lite otydlig, kan bero på att klockan snart är tre på natten. men jag hoppas alla förstår ungefär vad jag menar.. :)