Året som ska bli

Året började allt annat än bra, med att all min livslust var någon annan stans. Jag skrattade och log men kände mig olycklig och tom. Sedan hände något, jag vet inte vad. Kanske var det att jag bestämde mig för att det inte fick fortsätta vara så, eller så var det allt mitt svarta där inne som började ta slut. En dag vaknade jag upp och kände mig lättare. Nu har det gått ett par veckor på nya året och jag har skrattat från hjärtat ganska många gånger. Till och med känt mig lycklig.

Firade nyår med massa godingar från min gamla klass. Så himla fin kväll och fina vänner även fast det slutade med att jag åkte hem och var ledsen.
Vänner. Det bästa som finns. Här "firade" vi av Jenny som flyttade till Bali två dagar senare. Deppigt för oss men hoppas det blir fantastiskt för henne.
Har hängt en del i min systers kök och varit avundsjuk på valen på väggen.
Ensamtid är nyttigt ibland. Tankarna har blivit ljusare och bättre för varje dag. Förra veckan kikade solen fram och Slottskogen var sitt allra vackraste när jag tog en promenad där i.
Sedan föll det snö och när jag inte jobbade drack jag vin med fantastiska vänner och halvsov på soffor efter samtal om livet.

No comments: