2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Besökte ett par nya länder, avlivande min hund, fick lägenhet via blocket, grät framför massvis av folk.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Ja, flera stycken.
4. Dog någon som stod dig nära?: farmor, morfar Curt, Leo (min bror på fyra ben).
5. Vilka länder/städer besökte du?: Ett antal platser i sverige, Berlin och Paris.


6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?: En stabil ekonomi, ett roligt jobb, en egen lägenhet samt en vacker man som jag kan älska och avla fram några barn med.
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?: Kommer minnas dagar framför datum. Självklart när jag och Adam gjorde slut och min sorgliga 25-årsdag när jag vaknade upp på mitt gamla flickrum och tänkte att livet var ett skämt. Dagarna vi vakade över farmor och när hon till sist somnade in. Begravningen. När vi blev tvugna att ta bort Leo. Självklart kommer jag även att minnas många fina och lyckliga dagar, men tyvärr har dom jobbiga fastnat på näthinnan och varit ganska dominerande detta året.
8. Vad var din största framgång 2012: Min resa mot ett bättre jag.


9. Största misstaget?: Att jag inte flyttade ut ur lägenheten i Haga tidigare.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Ett besök på akuten som diagnostiserades som lungsäcksinflammation och massa magproblem.
11. Bästa köpet: All sprit för att glömma och gå vidare.
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Hyra utan tvekan då jag hyrde svart halva året och betalade sjukt mycket mer än jag borde gjort, men det var det värt!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Emmeli fick ett förstahandskontrakt i Majorna. Jag var otroligt stolt över flera av mina vänner och deras prestationer. Paris var fantastiskt och likaså Berlin. Flera av sommarens dagar fick mig att må som allra bäst.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?: Gjorde en liten spellista med låtar som påminner mig om året som gått.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Mycket ledsnare, men med ett bättre tänk!
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Tagit hand om mig själv, berättat för folk hur mycket jag tycker om dom.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Klagade och ältade.
18. Hur tillbringar du julen?: Tillsammans med familjen i Öjersjö. spela spel. bada badkar. äta mat. sova ut.19. Blev du kär i år?: Jag blev förälskad i en underbar människa, men det höll inte hela vägen till kärlek.
20. Favoritprogram på TV?: Bonde söker fru.
21. Bästa boken du läste i år?: Har läst mindre än någonsin i år och borde skämmas, men jag var väldigt förtjust i they shoot writers, don't they? som jag fick av Jenny med samlade texter från eleverna på Fridhems skrivarlinje. perfekt mix av allt där i.
22. Största musikaliska upptäckten?: En hel del men inget har tagit sig så djupt in i hjärtat som när jag hörde en av Stegets låtar på en livespelning på Pustervik och fick en sjuk "aha-hon sjunger exakt det jag känner" upplevelse. Annars var Bruce Springsteen live galet bra (fast det var inte direkt en överraskning).
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Ja, världens finaste koppar och skålar.


25. Något du önskade dig men inte fick?: Kärleken tillbaks.
26. Vad gjorde du på din födelsedag?: Vaknade i mitt gamla flickrum kl 06. Grät. Åkte till skolan. Blev sågad på redovisning. Grät. Promenerade. Grät. Sprang in i någon som frågade hur jag mådde. Grät. Åkte hem och firade lite med familjen för att slutligen gå ut och supa bort rösten. Men dagen efter hade vi en fin fest på balkongen som pågick halva natten och om det inte vore för att jag var stum så hade det varit en världsbäst kväll!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ja, om jag fått ha kvar dom jag älskar i mitt liv.


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012?: För korta klänningar när det var varmt och mönstrade byxor när det blev kallt. Aldrig höga klackar men gärna kepsen på sned.
29. Vad fick dig att må bra?: Att sitta på skansen med Simon och dricka öl under försommaren, ligga i Emelies nya soffa, äta nåt flottigt och zappa på tv'n, gå ut och dansa med Jenny, sova sked med Emmeli, ta ett bad med Olle, åka till landet och bara vara, bli bjuden på middag hos mamma och pappa och en hel del annat. 


30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Som vanligt ingen speciell.
31. Vem saknade du?: Adam har jag saknar otroligt mycket i perioder, svår omställning att bryta upp från någon som förstod en bättre än alla andra. farmor och Leo har jag saknat varje dag sedan dom dog.

32. De bästa nya människorna du träffade?: Den bästa nya människan i mitt liv är utan tvekan Olle och med honom följde fler sköna människor. Annars gjorde Sean en fantastisk insats för att höja 2012 års kvot av härliga människor jag mött.3 comments:

josefin said...

åh jag översatte för sean och han blev jätte glad :)) <3

a diary full of love letters said...

men guuuud va fina koppar! vart kommer de ifrån?!

evelina hultqvist said...

Har köpt kopparna i en butik som bland annat har massor av fin keramik i Haga.