hej ni som läser

ni har på något vis varit med mig i mina bästa och värsta stunder. och det betyder ganska mycket för mig. jag vill inte släppa det, lämna det här och bara ge mig av någon annan stans.
jag vill ha ett forum där jag kan få skriva om vad jag känner. där jag kan få ur mig lycka och sorg. där jag kan få dela livets härligheter och orättvisor.


just nu är livet orättvist.

8 comments:

Katten said...

Det känns fint att få ta del av ditt liv Evelina.

Livet är orättvist för mig med. Hela vintern har varit full av sjukdom både för mig och min familj, och nu är det probs i mitt kärleksliv också, vilket suger bigtime. Jag hoppas inte att det är samma för dig...

Sophie said...

Jag önskar jag visste vad dina problem var och det är inte för att jag är en nyfiken en, utan bara för att jag har följt dig så länge och på något vis bryr mig om dig! Det känns som att vi är vänner fast vi alls inte är det egentligen. Hoppas att allting löser sig. Saker brukar göra det till slut.

Kram

inte nu kanske sen said...

åh lille fine hoppas det löser sig!

josefin said...

klart du ska vara kvar här min älskling. har följt dig här alldeles perfekt sen jag flyttade för två år sen, och det är fint att se hur du har det med våra gemensamma vänner, lägenheter och allt. inte sluta nu.:) puss

Hanna said...

Hoppas att det löser sig snart. Jag kan glädja dig med att jag förmodligen flyttar till Gbg inom en rätt så snar framtid (sitter och knarkar stora lägenheter i Majorna och Haga mest hela dagarna..) och att om man startar en ny blogg på blogger (om du tex gör om denna i en ny mall gissar jag) så kan man faktiskt numera ändra och få större bilder och har lite fler valmöjligheter. Awesome!

Hoppas att livet blir lite rättvisare snart igen! Kram

Fridos said...

en liten tröst är (kanske) att du inte är ensam.

jag tycker också att livet känns orättvist just nu. hoppas vad det nu är hos dig löser sig eller känns bättre.

och fortsätt skriva här, din blogg är en av mina favoriter!

evelina hultqvist said...

<3

Lisa said...

<3 jag gillar din blogg massor bara så du vet!