Hejrå

Sitter hemma och laddar över lite gamla godningar i ipoden, och snart bär det av mot flygplasten!
Fryser om fötterna och längtar faktiskt efter att få lämna sverige för ett tag.

Var på sjukhuset idag och tog lite prover. Roligt att flera stycken trodde att jag var Emmeli (min syster) Mölndals rematologmottagning är ju hennes hood medan Östra är mitt. Haha. Tappade massa blod och nålen träffade nog lite fel för nu har jag värsta stora röda blodutgutelsen/blåmärket på armen, så brukar det ju aldrig bli annars.
Sedan svängde jag förbi pocketshop i stan för att hitta lite bra läsning på planet och stranden. Det slutade som vanligt med att jag stod med typ tio böcker och ville ha allihopa. Efter noggrannt övervägande slutade jag dock på fem.

Övrigt på inköpslistan idag:

Två engångskameror
En sexig resedagbok med naken kvinna på framsidan
Skvallettidning

Träffade öven Qlaz i stan. Jag skojar inte, han stavar så! Uttalas samma som "Klas" för dom som inte fattar det. Orgniell stavning bara. Han är världens skönaste saluhallsman. Berättade om sitt dejtingliv, sina döttrar, att han skulle åka till USA på golfsemester snart och att han hade besökt Thailand strax efter katastrofen och dykt efter skrot. Hå hå ja ja. Vilken sköning.

Nu är det bara en 13 timmar lång flygresa kvar, ehe.
Och om Jonna skulle läsa det här så mellanlandar vi i dubai någon gång imorgon. Räknar med att du kommer förbi och bjuder på lite dubai feeling. Not.

Ja, det var väl allt. Over and out.
Puss

2 comments:

nadja said...

ser fram emot din återkomst!

Anonymous said...

Kommer du inte tillbaka snart. Saknar dig