Instalife

Skolan är roligare än på länge. Beror på både det ena och det andra. En dag stod vi nio människor med kamera och dator i en korsning mitt i stan och trodde att vi ägde denna värld. En annan dag lagade jag en mycket ambitiös sallad som golvet fick lov att smaka på innan mig.

Jag försökte klä mig romantiskt när jag skulle fota bröllop förra helgen. Yoghurtskor och blommig klänning fick det bli. 

Drack öl med Olle och fick träffa hans katter.

En av katterna kallar jag Evil Eye-Hans. Han är jättestor och fluffig. Någon var även hemma hos mig och lagade min duschbrunn så nu kan jag bada ohämmat natt som dag!

Botaniska trädgården stod i blom här om veckan och jag tog ett porträtt på Olle och hans kärleksfulla pojkvän Otto, siamesen.

Fint väder bidrog till en härlig efterwork (afterschool) med några utav mina favoriter i klassen.

Hittade min drömjacka, dock inte i min drömfärg så den fick bli kvar till någon annan pink lady.

Emmeli slutar aldrig att överraska under våra second hand rundor. Här poserar hon upp i en härlig konservativ outfit på Myrorna. Besökte även Olles hem och fick en läskig bild på radarparet.

Jag lånade en väldigt blå jeansjacka och kände mig glad på insidan men såg sur ut på utsidan. Cyklade till ett möte i pissregn. Min klänning ändrade färg av regnet och jag såg nog inte speciellt förtroendeingivande ut när jag kom fram.

Unnade mig ett besök hos Jonas på Gbg classic tattoo och fick äntligen den ultimata kärleksförklaringen till min tvillingsyster förevigat på min arm.

Hängde med en gammal tjackpundare.

Kände mig pirrig och glad av det nya livet jag börjat leva.3 comments:

sara said...

Fina du, du ser verkligen glad ut på sista bilden.

Anonymous said...

var hittar du dina män egentligen?!

Anonymous said...

Åh, fin jacka! Vilken affär kommer den ifrån?