Smögen

I onsdags tog vi en dagsutflykt till Smögen, jag, mamma, pappa och Adam. Försökte verkligen suga i mig känslan av sommar, har blivit för lite av den varan i år. Det blev självklart Smögenbryggan, som gav lika lite som alltid men trots det är mysig. Sedan åt vi räkmacka och begav oss ut på klipporna på jakt efter det perfekta badstället. Och tro mig, vi hittade det verkligen! Helt vindstilla och inte en brännmanet i närheten så kastade vi oss i havet och badade och plaskade som barn. Vi avslutade dagen med att köpa med oss massa gott innan vi åkte mot Göteborg igen för att sätta oss på den stora balkongen hos mamma och pappa och avnjuta en perfekt sommarmiddag i det ljumna vädret.
Jag kommer leva länge på den här dagen.


2 comments:

Maria Lindholm - 17år, Lindesberg said...

Känner att det är på tiden att jag slänger ivägen en kommentar i den här bloggen...

Jo, såhär är det förstår du vackra du. I flera år har jag hängt som en blodigel över den här bloggen. Ända sedan jag var ung, blond och naiv. Och jag är fortfarande helt tagen.

Din blogg är helt otrolig. För att inte tala om dig, girl you're amazing.
Du har inspirerat mig en lång tid, du har touchat mig med dina texter och du har gett mig en feeling varje gång jag kikar in här. En känsla jag inte kan sätta pekfingret på. En bra känsla förstås, ungefär som att jag-är-världens-starkaste-och-klarar-allt-feeling.

Och jag måste tacka dig, för att du på något sätt funnits i mitt liv och alltid fått mig att hålla hoppet uppe genom din blogg. TACK SOM FAN!

evelina hultqvist said...

hej maria!

det är precis sånt här som kan göra en grå trist dag fin och glad. det är ord som dessa som är den bästa peppen! blir så himla glad av det du skriver. tack så hemskt mycket! jag ska göra mitt bästa för att fortsätta posta ord och bild som känns.

<3