vernissage

Igår kom bilderna för utställningen. Jag hade sett framför mig hur dom var totalt misslyckade. Pixliga, trsiga, konstiga färger och storlekar. Men nu kan jag andas ut, det är visserligen lite konstiga färger och storlekar men det är på mitt initiativ och det ser ganska fint ut.
Drömde dock mardrömmar inatt om hur jag var så sen med att hänga bilderna att folk började komma dit ändå, och dom kom i mängder och såg frågande ut. Jag sprang runt där som en galning och visste inte vad jag skulle säga eller göra. Bilderna låg utspridda överallt och mina favoriter av såklart borta. Haha.

Venissaget kommer att hållas nu på lördag 14/3, från 18.00 och framåt, i en lokal i centrala Göteborg. Tror det håller på under söndagen också. Jag är osäker på om jag kan skriva ut adressen här, men är det någon som är sugen på att gå så maila mig också kommer det en vägbeskrivning på direkten!

evelina.hultqvist@gmail.com

Jag hoppas vi ses där och jag hoppas ni gillar det!

6 comments:

Åsa said...

Hej!

Skulle gärna ha velat maila dig om adressen men jag är väl för lat för att hitta den..
Jag vill se vad du sysslar med för ev framtida projekt.

www.5femmes.se

Anonymous said...

Tja. Skulle hemskt gärna kolla in om det gäller för söndagen också. Din bilder är fantastiska. Otroligt känsloladdade. Men jag är en stranger och har inte din mail. Så min är emma_emsen@hotmail.com

Anonymous said...

Dina bilder är otroligt känsloladdade, välarbetade, talande... Du är en grym fotograf!Har sett fram emot att få se dom under utställningen/vernissagen enda sen du skrev ett inlägg om att en sådan eventuellt skulle ske. Dock lyckas jag inte hitta din e-postadress. Kan du posta den i en kommentar på min blogg eller framföra den på något annat sätt? Är hemskt intresserad av att svänga förbi och kika på lördag!

inte nu kanske sen said...

hej! jag är i göteborg då så adress please: intenukanskesen@gmail.com, tack!

A said...

adress tack jag med !
annagrevillius@hotmail.com

evelina hultqvist said...

förlåt alla för att jag är en klant och glömmer skriva mailen, haha.

men ni har väl fått mail nu?