She was the ocean
and I was just a boy
who loved the waves
but was completely
terrified to
swim.


- christopher poindexter

Sanna och Leonie

Hängde med två av mina favorittjejer här om dagen. Resulterade i spontant fotohäng. Perfekt enligt min smak. Och det här med mor och barn, behöver inte ens säga något om hur fantastiskt det är.


X

han
ett skepp som plockade upp mig från en öde ö

jag
ovetande om att min räddning
också skulle bli min undergång
så styrde jag ut mot öppet hav

vågornas kluckande
vaggade mig in i en inbillad trygghet

men innan vi nått fastlandet
började han ta in vatten
jag försökte laga
men skadan fanns där jag inte kunde nå

han bad mig rädda mig själv
bad mig hoppa

-
och från det iskalla vattnet
såg jag honom sjunka

så kan det gå
var det sista jag hörde
innan han försvann ner i vågorna



sistersnight

Efter jobbet igår åkte jag hem till Emmeli för lite kvalitetstid med systrarna. Möttes av ljuv musik och doften av mat då jag klev in i lägenheten. Själv bidrog jag med bubbel och glasögon. Ljuvlig kväll.


X

Avslutar veckan med att drömma om färgglada tak, mönstrade kuddar, rymliga badrum, pastelliga sängkläder, vackraträslag, ljuvliga balkonger, glada växter, harmoni, kärlek, pengar, makt och ett perfekt liv med en perfekt man.


US

En bildserie från en helg tillsammans med Unga synskadade väst. Känsla och känsel i fokus.


att dumpa någon på ett "fint" sätt

det finns olika sätt att dumpa någon på. du kan göra det genom att vara rak, ärlig och säga precis vad du känner. det funkar inte mellan oss. vi är för olika. jag är inte kär i dig längre. jag älskar dig inte, osv osv. vilken jävla smärta det är att få höra. det vet väl dom flesta? och vilket mod det krävs för att säga ord som dessa. men vuxna människor som ger sig in i relationer måste ha med i beräkningen att den dagen något sådant måste yttras kan komma. och smärtan är ibland priset vi får betala för kärleken.

så kan du dumpa någon det andra sättet. det lite "enklare". det som blir mindre likt en käftsmäll utan mer som en utdragen kvävning. det sättet som inte sker på lika villkor. det som är smidigare för den ena och fan så mycket svårare för den andra.
när du helt sonika bara börjar dra dig undan. avskedskyssen blir en kram. samtalen blir sms som går från flera till några få, någon gång då och då. du är trevlig men kort i dina svar. du lämnar tusentals obesvarade frågor. du blir ett spöke i huvudet på en människa som kanske fortfarande hoppas.

någon mer än jag som absolut inte fattar vad som är bra med detta? du dumpar aldrig någon på ett fint sätt, det blir inte smärtfritt. men du kan åtminstone ge en människa som varit dig nära din ärlighet och respekt. punkt.