Telefonsamtalet

Min kille är rätt bra på att prata i telefon under våra promenader, men det gör ingenting för då sysselsätter jag mig med annat. Som att fota!




Carl Bengtsson - Modefotografier

Det varmaste tipset från mig till er i år är att om ni har vägarna förbi Göteborg nu den närmaste tiden besöka Carl Bengtsson utställningen som finns på Röhska muséet och beundra hans modefotografier som är som hämtade ur en annan värld.

Jag var förbi där igår och har inte kunnat sluta tänka på allt vackert jag såg. Tror jag måste gå tillbaks snart, väldigt snart.


Här följer några bilder som jag har lånat från hans hemsida: http://carlbengtsson.com/









Glasögonorm, igen

Idag hämtade jag ut mina nya glasögon och ÄNTLIGEN kommer jag att kunna se ordentligt! När jag köpte bågarna fick jag ett extra par på köpet (dom som syns på bild nr 2, lite större och fyrkantigare än första paret). Jag är alltså glasögonrom x 2 nu, och det känns gött.



En grej bara

När jag blir förkyld så försvinner inte min jävla nästäppa på typ två månader! Otroligt irriterande och ansträngande. Det får mig dessutom att knarka alldeles för mycket nässpray, alldeles för länge. Säg nu inte att det är på grund av att jag använder nässpray för mycket som täppan inte släpper för det är samma sak om jag inte använder.

Någon som har samma problem och kan tips om vad jag kan göra för att kunna andras normalt igen?

Deviantart

Tills imorgon har varje person i min klass i uppgift att leta upp ca tio bilder som man tycker är intressanta. I min jakt på dessa foton så hamnade jag på något vis på min gamla deviantart profil och fick chansen att kika igenom vilken typ av bilder jag gjorde typ under gymnasiet, omkring 2006 plus minus något år på vissa bilder. Det var spännande och såg bland annat ut så här:

Min version av vad jag såg:

Monday project

Idag har vi haft vårt första Monday project. Det gick ut att på tre timmars tid göra en parafras på en bild vi blev tilldelade. Roligt men tight med tid. Vi var uppdelade i små grupper och min grupp fotade en hel del ballonger under dessa timmar. Här försöker vi oss på ett självporträtt som ett avslut på fotograferandet.

24 september

Strax innan tio imorse tog jag på mig jackan och gick ut på järntorget.
Där hämtade Emelie upp mig med sin bil och så brummade iväg mot utkanten av Göteborg för lite härlig lördagsloppis.
Rundan gick ganska fort med en del fina fynd, och plötsligt var det världens mest perfekta höstväder ute!
Väl tillbaka i stan tog jag följe med dom hungriga grabbarna för att äta en frodig lördagslunch.
Lillebror - en riktig krigare.
Mina loppisfynd visar jag kanske en annan dag, men här är en bild på min nya fina höstväska som också är ett fynd, ett 25 kronorsfynd från tidigare i veckan.

Färg

Igår blev det fin fredagsmiddag på restaurang med festliga färger på fötterna.

om jag har några tatueringar?

japp. tre stycken, men bara två av dom hittade jag på bild.

nr 1 föreställer ett kvinnotecken och sitter på min rygg.
nr 2 föreställer tre ganska sneda stjärnor som sitter på min höft
nr 3 föreställer två fåglar i ett hjärta på min arm

och om jag har någon favorit? fåglarna som var genomtänkt och efterlängtad som sjutton till skillnad från som andra två som varit ganska impulsgjorda och ogenomtänkta. men givetvis gillar jag alla, dom har ju blivit en del av mig nu!



hej världen

Shit alltså. Blev så jädra sjuk, låg i soffan som en klubbad säl i onsdags och längtade typ efter döden. Men lika snabbt som den här sjukan kom så vände den. Igår var jag tillräckligt pigg för en liten sväng på stan och idag är det skola som gäller. Hoppas jag inte får ett bakslag, men den närmaste framtiden ser än så länge ljus och välmående ut.

X

Damen på apoteket gav mig ett paket näsdukar och sa att jag såg ynklig ut.

Tatueringsinspiration

Har blivit så att efter Adams mästerverk på min arm har jag kikat på en hel del tatueringsbloggar från sjuksängen i föräldrahemmet där jag befinner mig nu. Börjar bli lite sugen på att göra något nytt nu snart.
Här är lite fin inspiration:





Dom flesta bilderna kommer härifrån och resten vet jag tyvärr inte.