HEJDÅ HEJ

jag kommar att försvinna i några dagar nu.

när jag är tillbaka på benen är det nog dags att börja uppdatera den här bloggen igen.

mitt liv är förstört!

mitt photoshop la av igår. bara sådär. vägrar öppna bilder.
har haft lite svårt att sova inatt på grund av det.

En natt på söder

Här om dan fick jag en skiva med Stockholmsbilderna från Adams kamera. 95% av dom var någon slags dokumentation på mig från våran galna Band of horses kväll. Ser verkligen hur jag blir fullare och gladare och mer förvirrad.





Bloglovin

NU GÅR DET ATT FÖLJA SEMAINE VIA BLOGLOVIN!

FÖLJ OSS HÄR:
SEMAINE

Vee Speers

Köpte en plansch med några utav Vee Speers underbara bilder på fotografiska i stockholm.
Se fler på Semaine.


STHLM

Jag tog mig friheten att gå upp i rök ett några dagar och åka till Stockholm för lite semester. Ikväll var jag tillbaka i Göteborg, lite fattigare men lyckligare än innan.

Se fler bilder på Semaine.
Och det finns tydligen rss där nu!

Puss alla!






X

idag kom jag tillbaka till stan, efter några dagar hos mamma och pappa. första steget in i lägenheten kändes tungt. på vardagsrumsbordet stod två vinglas och påminde mig om vad som hände sist jag var hemma.
jag diskade lite, satte på bra musik och en liten stund senare kom jag på mig själv med att dansa runt i vardagsrummet.
dom senaste dagarna har varit en barg och dalbana när mitt hjärta har pendlat mellan att vara ett litet mögligt russin och den starkaste muskeln jag någonsin känt.

jag hoppas och tror allt som gör ont kommer leda till något bra.


hej ni som läser

ni har på något vis varit med mig i mina bästa och värsta stunder. och det betyder ganska mycket för mig. jag vill inte släppa det, lämna det här och bara ge mig av någon annan stans.
jag vill ha ett forum där jag kan få skriva om vad jag känner. där jag kan få ur mig lycka och sorg. där jag kan få dela livets härligheter och orättvisor.


just nu är livet orättvist.

Att bota vardagstristess

Ett tips för att bota eventuell vardagstristess.

Samla ihop ett gäng sköna och lagom kreativa människor. Välj valfritt samtalsämne och prata om det medans ni fixar iordning er i fina kläder eller frisyrer. Se till att ha en kamera med laddade batterier. Sedan är det fritt fram att förflytta sig vart ni vill. Fota! Ta paus och fika innan det blir så kallt så att fingrarna trillar av. Gör det ni känner för, och ha kul!

I mitt fall bestod mitt kreativa lilla gäng av, Sessili som är frisör och grym på hår. Och våra snygga modeller Emerentia och Elsa.











alla hjärtans dag

så var den här dagen över. och efter den väntar en stor sorg.

hej... igen

jag kan inte bara överge den här bloggen för en renodlad fotoblogg. behöver ett forum där jag kan skriva av mig. det var ju därför jag startade den här bloggen en gång i tiden. just nu tänker jag inte skriva något speciellt, det kommer bara bli fel då. men jag undrar hur många av er som är kvar här? och om några av er kikar på nya bloggen ungefär lika ofta som ni gjorde med denna?

X

HEJ!

Ni besöker väl nya bloggen?

Vet inte varför det inte är nåt rss-flöde men det hoppas jag verkligen att dom fixar! Kommer uppdatera lite här ändå, men jag blir glad om ni lägger till den nya bland era favoriter. Den kommer bara bli bättre och bättre (hoppas jag).

Tar tacksamt emot synpunkter och förslag på allt från vad som saknas där till vad ni vill att jag ska blogga om!

Puss alla.


Nu kan jag inte vänta längre!

Välkomna till nya nöjessidan Semaine!
Följ min blogg HÄR.


Fortfarande lite på finputsstadiet, men jag lovar att det kommer bli grymt!
Bli antagligen så att jag lättar mitt hjärta lite då och då här på ttt-truth, men från och med nu är Semaine nummer ett.
Lägg till den bland favoriter vettja!



http://semaine.se/AuthorPosts/evelina

!


Om ni undrar varför jag är sämst i världen på att blogga för tillfället så beror det på att jag byter blogg just precis nu! Så egentligen är jag inte sämst, bloggar jag bara nån annan stans!

Länkar till er senare ikväll och hoppas från djupet av mitt hjärta att ni kommer att följa med mig dit!

X

efter en dag med bombhot, magont och trassel känns det så skönt att ligga i gästsängen hemma hos mamma och pappa. har ätit räkor och tittat på let's dance. så svenne som det kan bli, och precis vad jag behövde ikväll.
imorgon ska jag jobba på ett läger, så det blir tidigt upp även denna helg.


inte trodde jag att en fredag som denna kunde bli så spännande

har precis fått komma in i mitt bombhotade hus. poliser och avspärrningar överallt, och jag har första parkett ifall det smäller.




GP skriver så här: http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.544708-kennedygatan-avsparrad

Mamma och Cornelis

Jag har underbara föräldrar. Ikväll har jag fått kvalitetstid med min fina mamma. Vi har ätit jättegod middag, och sett filmen om Cornelis. Är uppvuxen i ett riktigt Cornelis-hem och förknippar alla hans låtar med min mamma så det kunde knappast blivit bättre.

Ett par smakprov från fotograferingen med Malinka



besök malinkas hemsida här.

inflyttningspresent


har jobbat hemifrån adam idag. på lunchen gjorde jag en sväng på linnégatan och köpte en inflyttningspresent i form av något jag tyckte att han skulle ha hemma, ekologisk congac och en lättskött växt. passade bra på bordet med den gamla radion tyckte adam. och det tycker jag med.