Dagens ordbajsande

Dom senaste dagarna har jag känt livet i mig! Så himla underbart och härligt! Men livet innebär ju inte bara att saker och ting ska vara skoj och enkelt. Imorgon ska jag tillbaka till kontoret, och fastän det inte alltid är superkul så ska jag verkligen försöka hålla lågan uppe. Har ju faktiskt massa fint att se fram emot inom den närmaste framtiden.

Igår var vi ute och firade en av mina bästisar som fyllde år. Jag blev full på en öl, inte så konstigt med tanke på att det enda jag hade ätit under dagen var en smoothie och en burk tonfisk *fröjd för smaklökarna. not*. Vaknade upp och mådde lite illa i Adams fantastiska haga-lägenhet som det var inflytt i igår. Bakfyllan var dock go idag, p.g.a att jag inte minns senaste gången jag tillät mig själv att dricka öl på en söndag.


Nej. Nu får det vara nog med ordbajsande.
Tre följade bilder får beskriva min dag hittills,

1. God frukost.
2. Trött tjej.
3. Fin stad.



med mobilen i helgen


1. jag hade på mig kalasfluga.

2. vi var på promenad på en mycket öde väg.



Storstäd

Igår var en så himla bra dag! Önskar att alla dagar kunde kännas så. Började med att fotografera vackra klänningar för Malinka. Så otroligt skönt att få hålla i kameran och känna att man gör någonting kreativt igen. Sedan åkte jag hem och bytte om för kalas hemma hos min syster. Avslutade dagen med vin, öl, gött tjöt och en lagom liten lördagsfylla.

Nu ska jag återgå till söndagens storstäd.


poserbilder 2,0

En liten sväng förbi hemmet för att piffa upp mig inför kalas. Hann till och med måla naglarna och posa i photbooth. Gött är det.

Malinka

Nu drar jag på fotografering med Malinka. Sedan blir det födelsedagskalas! So long!


X

24 år igår. snart

jag undrar hur gammal jag kommer vara dagen då jag får en hjärtinfarkt? jag är inne på mitt 24e år nu, och ibland förstår jag inte hur mitt hjärta orkar med så många onödiga slag över sånt jag tänker sönder huvudet på.
jag stressar inombords med tankar om livet och vad jag ska göra med det. när ska jag bestämma mig för vem jag är och vad jag vill? eller kommer jag alltid att vara så här? oviss om vad som är rätt för mig.
jag skriver listor och det känns lite bättre. men det är jobbigt när oron som finns inuti blir för stor. när man räknar minuter, timmar, dagar då man inte tar ett enda steg framåt i livet.
jag säger inte att jag är olycklig nu. nej, tvärtom jag har saker i livet som jag värderar mycket högre än framgång, kärlek till exempel. men bara för att hjärtat är tillfreds behöver inte det betyda att min hjärna och mitt sinne är det.

vad vill jag göra? vad vill jag bli när jag blir stor? varför är inte jag en av dom som bara vet?

lika fruktansvärt som sist

inatt drömde jag att min andra syster dog.
även denna gång kom mamma med beskedet om vad hon hade hänt. vi satt kring köksbordet när hon likt en viskning stötte ur sig att allting var över. min fina lillasyster hade valt att avsluta sitt liv, och den isande kyla som vandrade genom min kropp på en hundradels sekund var fruktansvärd. ingen förvarning. ingen förklaring. ingenting. hon hade bara gett upp livet och oss som älskade henne så otroligt mycket här.


vill aldrig mer drömma sånt här. vaknade genomsvettig med en hemsk känsla i kroppen. smsade henne direkt, och även denna gång var min fasa för döden i onödan.
jag har hört att drömmar om döden handlar om att gå vidare, gå in i en ny fas av livet, släppa taget om någonting.
någon skrev här på bloggen att om man drömmer om en persons död så kommer den att få ett långt liv.
hoppas det.

P3 guld

Hittade en bild på mig från p3 guld i lördags. När man själv håller i kameran så hamnar man sällan på bild på olika tillställningar.
Detta fina foto på mig och Natalie har Angelique tagit.

X

VILL ALDRIG MER KÄNNA NÅGRA MÅSTEN.
VILL VARA BARN FÖR EVIGT.

mitt minst kreativa år

sitter och pillar med arbetsprover till HFF som ska vara inne senast på fredag. har haft mitt mest okreativa år sedan jag blev "stor" och jag har inte så mycket i fotoväg att välja på och har tyvärr inte producerat något nytt för det här endamålet eftersom jag inte gillar att göra saker för att passa inom en ram som man tror att nån vill ha.
tror dock att jag kommer ångra mig om jag inte söker alls. hellre ett nej än att inte ha tagit chansen alls.

vill få förändring! vill göra fantastiska saker!

hamnade självklart bland halvnya och gamla bilder i mitt sökande efter vissa guldkorn. här är ett litet smakprov av sånt jag bläddrat igenom:









pang pang

läskigt med skottlossning precis utanför mitt fönster igår. två personer skjutna.
satt i soffan framför tvn och väntade på adam när det lät som att någon fyrade av ett gäng fyrverkerier i trapphuset. blev lite rädd och kikade ut genom titthålet så att det inte stod nåt psyko där. en liten stund senare kom adam. han hade gått förbi hela spektaklet på väg hem till mig. spännande!




bildlänk

p3 göld

idag är det p3 guld här i göteborg. tittade precis tillbaka på bilder från 2006 och 2007. kommer ihåg hur liten och vilsen jag kände mig där och då. 2007 var jag blond som fan och inte direkt uppklädd. kommer ihåg att jag fajtades i diket för att få bra bilder som ung, liten, oerfaren tjej.


Flytande eyeliner

Har för första gången i livet provet flytande eyeliner!!! Känner mig festlig fastän jag sitter här hemma i mjukisdress! *firar genom att posa i photobooth*

HEJ

Förlåt att jag uppdaterat så himla dåligt dom senaste dagarna. Det händer mycket spännande saker just nu som jag helt enkelt lagt min tid och energi på. Försöker dessutom sätta ihop min ansökan till fotohögskolan som ska vara inne nu på fredag, har inget nytt att komma med eftersom jag plockat bort inspirationsfotot lite ur mitt liv på senaste (dumt, jag vet). Känns i alla fall bra att vilja och söka även om jag inte kommer in i år.

Igår var jag ute och blev full med Emerenta. Spontanfyllan inträffar inte ofta nu för tiden, men den är fan go! Imorse var det inte lika kul men dagen har ändå varit fin. Second hand runda. Pustervikslunch med Daniel och häng i staden.

Imorgon är det p3 guld. Det ska bli kul! Emerentia har köpt nya whyredskor och jag slog till på en flytande eyeliner så imorgon ska jag kanske premiärsminka mina ögon! Kommer antagligen känna mig som en transa, som jag alltid gör när jag sminkar mig men ett expriment är alltid spännande.

Nu hade jag inget mer att säga. Hejdå!


om döden var en blomma

inatt drömde jag att min tvilling dog. att hon var en vacker blomma som vissnade precis framför ögonen på mig. det var så döden såg ut.
i drömmen reste vi ihop, hela familjen. vi reste mot ett ställe där hon skulle tas ifrån oss. i drömmen var döden något annorlunda, alla visste, och alla verkade ha förlikat sig med tanken på att det var hennes tur. alla förutom jag.
vi reste mot en plats där inte bara min syster skulle försvinna, utan också en stor del av mig. jag grät så otroligt mycket att gråten inte ens var gråt lägre, utan mer tysta rop på hjälp från en kropp som var tom på tårar och fylld av så mycket smärta att inget räckte till. ingen verkade förstå mig, varför jag inte kunde acceptera det som skulle hända.

så kom vi fram.
och hon förvändlades till en blomma, en sån där som ser ut som om den har ett hjärta till ansikte. och precis när jag skulle säga något till henne, vad som helst, något roligt, något speciellt, bara några sista ord så var det försent. den vackra blomman som var min syster var plötsligt en brunsvart smal stjälk som föll ihop i en livlös hög. jag hann inte.


sedan grät jag så sjukt mycket och det gjorde så ont att smärtan inom mig väckte mig ur min dröm.

dom bästa av dagar är när jag är med dig

BTW:

kul att någon har kommit till min blogg genom att söka på: tatuerade fittor

ett riktigt mongo är man

som bilden nedan så tydligt berättar är jag ett vrak idag. helgen var rolig och välbehövlig, och igår kände jag mig laddad för en ny vecka med jobb. men icke.
minns inte om jag skrivit om nåt sånt här innan, men helt plötsligt igår kväll när jag och adam låg på soffan och hade kollat på film så kände jag bara hur min kropp blev konstig och ena armen alldeles stel. sedan fick jag något slags krampanfall. blev helt stel, och munnen började dra bakåt och rycka konstigt, och jag fick inte ur mig ett ljud. så jävla jävla obehagligt. så låg jag väl i nån minut och ryckte lite konstigt utan att kunna prata eller röra mig medans tårarna sprutade ur mina ögon.

det här har hänt minst en gång innan, men det var flera år sedan. då trodde jag att jag fått epilepsi, minst.

adam säger att han tror att det är ångest, men det vägrar jag gå med på.
jag tror att det är ännu ett oförklarligt mongosymptom.

inspirationsmappen

som jag skrev förra gången jag laddade upp bilder från inspirationsmappen har jag tyvärr ibland dålig koll på vem som ligger bakom allt fantastiskt fint. jag länkar till de bilder jag vet. resten får ni hjälpa mig med! (genom att klicka på bilden kommer ni till länken)

se och njut:





Röda sten