X

spritgrannen dök upp som gubben i lådan
och i tvättstugan av alla ställen.

vino och svino

igår invigde jag och adam mina nya vinglas med en fantastisk tvåmannafylla. i flera timmar satt vi med det goa tjötet och lät alkoholen bli en vän i natten. vi tjuvrökte i fönstret, hånglade i soffan och pratade om framtiden. sedan gick vi ut på en liten nattpromenad och gjorde stan osäker.
bra kväll helt enkelt.












Min mammas "dagens outfit"

Mamma la precis upp en bild på facebook på en ny outfit. Den gjorde min dag!
Så jävla otippat och otypiskt min lilla mamma, men hon slutar tydligen aldrig att förvåna. Kanske drar till metaltown nästa år?

det finns så många man borde ligga med men så lite kärlek i den här världen

min fyndiga slogan som jag gjorde i samband med när jag skapade den här bloggen för flera år sen gäller inte längre. inte alls.

vad som är viktigt

ligger i sängen med iskalla fötter
och tänker
att just nu har jag ingen
men i hjärtat har jag allt

@ Emmeli Hultqvist

En av mina favoritfotografer, min tvillingsyster.
Bilder är flera år gamla och hämtade från facebook. Men ändå. Men ändå.












till alla fina som beställt foto:

det är på g!
förlåt att jag är seg. har varit lite meck hit och dit med allt möjligt.
ska försöka skicka foton i veckan, absolut senast måndag!

låter der okej?
puss!

pappa

X

Idag känner jag mig lite som ett kalasflickebarn i rosa klänning, våfflat hår och det största halsbandet jag kunde hitta.

September 2008 och 2009

Ungefär så här såg mitt liv ut vid den här tiden på året för ett och två år sedan:

September 2008
mörkbrunhårig, full och ganska så lycklig. tillsammans med joel. massa fina vänner runt omkring mig hela tiden. vädret var upp och ner som alltid i september. kameran var min trogna följeslagare. fyndade roliga grejer på second hand. sega söndagar i soffan i haga. långa nätter med öl, vin och sprit. nef. perukfesten. laga got mat. baka bröd-period. hälsa på i öjersjö. katter. hundar. hästar. jobba lite, ligga i sängen och vara bakis mycket.











September 2009
flytta hem till emmeli. livet var en bergodalbana. jättelycklig en sekund och jätteledsen nästa. laga god mat. baka bröd. palla äpplen. plocka svamp. röka i fönstret. hänga hela tiden med jenny. världens bästa cirkusfest. skrattattacker. mycket kläder i delad tvillinggarderob. försöka supa bort det jobba i livet. ligga i sängen och tycka om någon. svininfluensan. hattmissbruk. stora tavlor. utställning på weekday.











Yeej!

göteborg är så jävla grått och regnigt just nu. men det gör ingenting för imorse vaknade jag upp i lägenheten med adam bredvid mig i sängen och emmeli på soffan. mina två favoriter i samma rum!!! *LYCKLIG*

kvinnan i mitt liv!



Emmeli är i Göteborg. Det är gött. Jag ser ut som kronprinsessan på den här bilden. Snart blir det middag och vin.