varför tar man en dag i taget när tiden bara springer ifrån en?

Foto i min låda

Här är lite foton jag har liggande här hemma efter utställningar och så. Om någon är sugen på något är det bara att skriva ett mail till evelina.hultqvist@gmail.com.
Om någon är sugen på något/några andra foton ni sett här i bloggen eller på fotobloggen går det minst lika bra att säga till också.

De första bilderna är ca 30x40cm med lite varierande storlek, men om ni vill ha exakta mått så maila istället. Dom fyrkantiga är 21x21 cm allihopa, och helt pefekta att pussla ihop till egna små bildserier!
Alla foton är självklart separata, men jag har satt ihop dom här i bloggen pga av plats.
























adams blogg!

adam har skaffat en kameran OCH en blogg! jag är sjukt nöjd och förväntansfull över att få se massa snygga nakenbilder på mig själv (skoja). men ändå, kul! kommer bli stort det här! haha.
här kommer några foton från i lördags då det var gårdsfest i haga, och sedan 25års firande i johanneberg.





bilderna har jag lånat från adams blogg, och adressen dit hittar ni här:
http://thenorthernsky.tumblr.com/

eheh

är inne i ett dåligt bloggflow, och glömmer dessutom kameran hemma hela tiden.

nåt kul måste ju hända här snart.
förslag?

X

hade en riktigt fin kväll igår. adams mamma fyllde år, och vi firade det med massa ost, vin, god mat, sockerchock till efterrätt och prat om allt mellan himmel och jord.

idag är det lördag och det betyder tvätt och städ dag. har precis börjat rensa bland alla mina gamla utsätllningsfoton. någon som skulle vara intresserad av att köpa något för en billig penning tro?



X

Idag sa min kille att jag var mer blond eller ljusbrun än rödhårig eller rödblond. då kände jag att gränsen var nådd. blir antagligen mörkbrun jävligt snart.

en tavla!

jag har fått en helt underbar tavla av emmeli. den föreställer oss.
bildkvalitén gör den helt rättvis, men det är i vilket fall som helst min bästa present på länge! och idag flyttade hon, min tvillingsyster. bort härifrån. bort från mig. bort från alla andra, och göteborg.
känns bra att ha någonting att titta på när jag saknar henne.

ta mig dit och jag ska älska dig


övergivna platser jag vill se.
bilder från HÄR

Sjukt emo

Hittade den här texten från juni 2008 i bloggen. Shit alltså. Tänk vad livet förändras. Det kändes både bra och dåligt att läsa den. Bra för att jag inte kunde minnas den tiden eller förstå att det är jag som skrivit så. Dåligt för att jag var ett jävla emo utan framtidstro eller liv.

"Hej alla glada jävlar!
Min såkallade semestervecka har varit en djup svacka i mitt liv. Mitt hjärta har varit alldeles kallt och konstigt, och jag har bara velat gråta eller skrika. Jag behöver byta ut min kropp, den fungerar inte som den ska, den gör ont, blöder, ömmar, värker och svullnar upp. Jag hatar det, jag hatar det så mycket att jag har god lust att dra täcket över huvudet och inte vakna förrän det knappt finns något kvar av mig.
Jag har varit full för många dagar i rad, men vad ska man annars ta sig till när humöret är för jävligt? Fyllan är en go kompis i nöd, men vad gör man när den går över och bara bakfyllan finns kvar? Grinar? Nej, töntigt. Sover? Ja, om man kan.
Idag är det måndag och den här veckan börjar som en stor flopp. Jag sover för länge, vaknar med helvetesmagen, möts av en förskräckligt bitter familj, äter en äcklig frukost, förlorar i betapet och hör hård blåst utanför fönstret. Orka!
Jag måste fixa ett jobb, en lägenhet och en bättre hälsa. Frågan är bara hur det ska gå till när man heter Evelina och har tappat peppen helt och hållet?

Så här ser listan ut idag,

1. Skriva om mitt CV så att jag kan lura någon att vilja jobba med mig.
2. Leta efter lägenhet (och få ångest över att allt är så dyrt och omöjligt)
3. Må dåligt över att mina äggstockar kramar musten ur mig och vill döda mig.
4. Försöka minnas känslan av en kyss.

Tänk att jag är 21 år gammal, klockan är 15.30 på en måndag, jag bor hemma hos mina föräldrar och jag ligger fortfarande i sängen iklädd nerdregglad morgonrock och bloggar! Jag borde skämmas, men det är så mycket enklare och mer njutningsfullt än att faktiskt ta tag i sitt liv."



foto: jesper berg

X


är så sjukt trött! har så mycket att göra! MEN en bra grej är att jag är så jävla kär att jag antagligen hade kunnat leva på luft, vatten och typ en timmes sömn hela veckan och ändå trippa runt med ett fånigt leende på läpparna.

X

är tillbaka på mitt extraknäckjobb. här surrar fläktarna. luften är varm och torr. huden blir flottig av att stirra in i en dator hela dagen. jag gjorde fel det första jag gjorde imorse. mina glasögon glider ner på näsan och jag är bajsenödig.
annars är allt bra!

*stekigt*

Har varit på svensktoppsfinal på liseberg och byggt ett datorbord på toaletten idag. Sjukt värt!


Juicy fruit - man villju bara dansa!

Jag ville bara dansa hela natten!!!! men som vanligt fotade jag istället.
I vilket fall som helst så styrde min vän Ghazal upp en sjukt fet klubb på nef förra helgen. Det är inte mer än rättvist att några av bilderna hamnar här:

emelie och charlotte ville bara dansa!

vissa valde en rosa danspartner man kunde göra trix med.

maggan ville också bara dansa!

dessa kvinnor verkade dock inte vilja dansa.

Ana ville självklart dansa! Och sjunga!



som sagt, dom flesta ville bara dansa!