En vanlig jobbdag







trött på mig själv

okej. jag ska INTE fylleblogga mer. INTE INTE INTE!

jag är inte helt fine med situationen just nu, även om jag VILL vara det.
och med att jag låter allt hända menar jag att jag inte kan eller vill styra över andra människor och vad dom gör. jag kan bara styra över mig själv (fast tydligen inte med alkohol i blodet framför blogspot, suck).
ibland skriver jag luddiga blogginlägg som lätt kan missuppfattas. har lovat att jag inte ska göra det igen, men ändå händer det.


jag stålsätter mig själv.

kämpar vidare.

det här har aldrig hänt

jag låter allt hända. vad som helst.
jag är fine med att livet går vidare och att saker förändras.

vi kan inte styra över oss och andra.
fast fortfarande tänker jag lite osunda tankar när jag promenerar förbi lägenheten som en gång också var min. fortfarande undrar jag vad du gör och om du är ensam där uppe.
så kommer det kanske alltid att vara? vad vet jag?

PAAP

vaknar mitt i natten. lägenheten är tyst, jag är ensam och det är mörkt utanför. rotar efter papper och penna. vet precis vad jag vill säga till dig. vet precis vad jag känner och vad jag vill. är så övertygad om vad som är rätt att jag vill skratta mig själv rakt upp i ansiktet.
varför är det nu alla ord kommer, nu när du är långt borta och inte här?

bredvid sängen när jag vaknar ligger det lappar med kludd och osammanhängande ord och åter igen förstår jag ingenting.

HELVETE!

faaaan! förstörde usb-uttaget till en av mina hårddiskar som jag idiotiskt nog saknar backup på! jag som skulle skicka iväg en beställning på några gamla bilder som jag har där på idag. hatar mig själv så mycket just nu.

JAG SOM TRODDE ATT ALLTING KANSKE VAR LITE LITE BÄTTRE IDAG SÅ HÄNDER DETTA!

Tisdag och sol i sinnet

Sitter hos mina föräldrar och njuter av bredbandet som sträcker sig ända in på toaletten om man så önskar! Måste fixa nåt bra alternativ för lägenheten också, innan jag blir galen.

Har varit nere på Röda sten och ätit lunch med familjen. Bästa vädret på länge, helt underbart att promenera längs med kajen och sedan avsluta med mat och kaffe. Man skulle nästan kunna tro att det var vår och det ger mig lite hopp.
Tror vädret styr mitt humör ganska mycket, vilket känns jobbigt. Försöker komma på någon plan för att ha sol i sinnet varje dag fastän det är grått och jävligt ute.

Nere på Röda sten förut var det en halvliten (typ tio år) kille som sprang fram till mig och omfamnade min rumpa när jag stod och tog sallad. Sekunden efter rumpkramen insåg han sitt misstag, att jag inte var hans mamma och han tittade på mig med skam i blicken och blev så generad att han nästan började gråta. Hans mamma skrattade gott åt misstaget och jag kände mig dum som inte visste om jag skulle skratta med eller säga något skämtsamt till killen för att göra situationen mindre pinsam. Jag valde att hålla tyst, men skrattade i mitt inre åt alla fina kommentarer jag kunde valt att droppa.

Nu sitter jag ute och göttar mig i solen. Firar dagen med poserbilder!


rödbetor

igår bjöd emmeli på rödbetssoppa. första gången för mig, och jag hade blivit varnad för att inte flippa över att man börjar kissa rosa av det.
istället blev jag alldeles till mig av den vetskapen, sprang och kissade mest hela tiden och väntade med spänning. men inget hände.
sedan åt jag mer rödbetssoppa till kvällsmat och gick och la mig med ett nöjt leende på läpparna när jag tänkte på morgonkissen.

jag kanske åt för lite rödbetor eller så funkar det inte på mig för idag var allting precis som vanligt.
vilken besvikelse alltså.

det gör ont. varför gör det så ont?


Ur en bok jag läste i badkaret



"till en början finns alltid valet att vara ensam. sedan blir det inte ett val längre. när slutade det vara ett val? vad är det i mig som har slutat välja dig, som istället har flyttat in i dig så att jag måste vara med dig för att kunna vara med mig själv?"

fredagspepp!

förfesten kommer börja tidigt idag. det känns fint eftersom jag känner mig sjukt utvilad efter alldeles för många alkoholfria dagar. he he.

lyssnar på en låt som jag lovat mig själv att inte, men den är
för bra för att låta bli.

Cybtekk



Hårmodeller och frisörer @ cybtekk
Alla bilderna är inte i färdigt resultat, och ett par frisyrer valdes bort inför hemsidans födelse.

Hemsidan finns uppe snart på www.cybtekk.se/

Två grejer

en jobbig grej som händer är att jag typ blivit intresserad av hundar. hur hände det liksom?
tycker dom är så jävla gulliga hela tiden. pratar om dom, och med dom. lägger märke till hundmänniskor i stan. funderar till och med ibland på att skaffa en egen.




en rolig grej är den här bilden som emmeli la upp på facebook tidigare idag.
hon hade tydligen problem med taggningen av bilden eftersom ingen verkar veta vem som är vem. haha. mamma trodde att jag är barnet till höger i alla fall.

HEJ TILL ALLA!

en sak jag har tänkt på ett tag nu är att det skulle vara väldigt kul att veta vilka ni är som läser den här bloggen!!
spelar ingen roll om ni känner mig eller inte, lika kul i alla fall.

så snälla skriv en mening och berätta något om er själva!
sen om ni orkar och vill får ni gärna skriva med vad ni tycker om bloggen, varför ni läser den, vad ni har för relation och uppfattning om mig. men roligast och viktigast är det såklart att veta vilka ni är
.

puss.

wraaåp

igår åt jag lunch/middag bestående av linssoppa med niklas. vi satt och pratade intensivt om både det ena och det andra tills saluhallen stängde och det var dags att gå. sedan promenerade vi till weekday och niklas testade jeans, som alltid.
jag kände att min mage inte tacksamt välkomnade den där soppan och började göra uppror. hemresan blev tuff. spårvagnen körde fel, och jag fick bara värre och värre ont i magen.
sprängde toaletten på en sekund när jag kommit hem, fortfarande iklädd halsduk, mössa och skor. sedan gjorde jag det igen, och igen tills magen kände som ett tomt svart hål.
min kropp funkar fan inte bra nu för tiden. nog att jag hade ont ofta förut, men jag ska väl ändå inte behöva bli sängliggande av lite linssoppa?

det som är värts är väl egentligen att jag delar med mig av den här historien.

pustervik

sitter på pustervik och är bajenödig. har druckit kaffe och ätit en hel ask med halstabletter, dålig kombo månne?
har varit på cybtekk och gått igenom förre veckans hårfoton med roger. han var både arg och glad och sträng. det gillar jag. elvira, hans sambo sällskapade medans hon ammade deras söta dotter iggy och gjorde mig lite smått bitter över att mammor oftare är snyggare än icke-mammor. borde skaffa en bäbis snart. fast innan det en kille!

nyss gick det förbi en kille utanför som såg ut som en yngre version av olle i "fråga olle". det fick mig att börja tänka på sex. suck. jag som trodde att jag slutat med sånt trams.

nu ska jag återgå till min ramlösa och hoppas att niklas kommer förbi snart så att han kan passa min dator när jag gör ett besök på hästurins-toaletten.

aldrig har jag gråtit så mycket samtidigt som jag besvarat en kyss


the Preacher & the Bear

Var på en av dom bästa spelningarna på länge igår. Liten och med halvbra ljud men fan vad dom här två är bra på sin musik. Jag hade sjuka rysningar under varje låt.


Veckostarten från helvetet


Idag vaknade jag upp som ett vrak. Utan vilja och utan livslust. Förbannad från sekund ett, på mitt liv, på mig själv och på att ingenting blir som man vill. Jag har rökt och druckit sönder min mage i stockholm den här helgen, ingen vidare precis. Men att komma bort från Göteborg i några dagar och få umgås med lite nytt folk gjorde gott på sitt sätt.

Idag plockar jag ner mina foton från weekday.
Inte många bilder sålda, så jag fortsätter att vara pank.

Vi får se vad som händer nu.

Helgen i bilder

Det här är typ som enda bilderna jag tog under hela stockholmshelgen. Sjukt dåligt av mig men ibland är det bara så skönt att låta kameran ligga.
Idag är jag förstörd, trodde nästan jag skulle svimma av magont på tåget hem. Inte massa alkohol och cigg på ett tag nu tror jag. Borde ta hand om mig och försöka pussla ihop livet.

den enda tågbilden. fick inte fönsterplats och vågade inte luta mig över tjejen som satt bredvid fastän det snöade jättemycket på ditresan och landskapet var som en fin saga. sedan när all snö är borta så vänder jag mig om och inser att det finns typ trettio lediga säten precis bakom mig.

väl i stockholm bosatte jag mig hos emelie, joline och linnéa. jag fick till och med en egen säng i deras lägenhet!

emelie har tagit fina foton som hon brukar ha på väggen.

emelie hade ett rött öga och rökte cigg på det. dålig kombo, men vad gör man inte för att fira helgens storhet?

den dagliga promenaden.

på lördagen åt vi sjukt god plockmat och drack massa vin.

jolines fantastiska potatisar ligger och göttar sig på plåten!

ljuset i deras trapphus var som att gå mot himmelriket!

söndagen avslutade vi med utomhusté på ett mysigt fik på söder. vi rökte bakfyllecigg, förstörde våra kroppar ännu mer och pratade liv och kärlek.

världens bästa storm!

BRA FOLK PÅ EN BRA PLATS!

Bilden har Hampus tagit. Samma Hampus som är på bilden här nedanför (som han också har tagit, men det kanske ni fattar! hähä)


STOCKHOLM

HAR:
1. Dansat
2. Druckit vin
3. Gjort slut med massa pengar
4. Hängt med sjukt bra människor


HAR INTE:
1. Tagit ett enda foto
2. Slutat tänka på dig

Förlåt för det mesta

Håller på att förstöra allt och lite till som betyder nåt. Så jag flyr till Stockholm för att slippa de vad jag ställt till med. Ett extremt fegt sätt att komma undan verkligheten, men samtidigt ett bra tillfälle att träffa folk jag tycker om där.
Och sedan när jag kommer hem vet jag inte vad jag hoppas på ska ha hänt, men då kanske jag är lite starkare i alla fall... eller kanske bara lite mer alkoholförgiftad och jävlig?

Den som lever får se.

Om att gå vidare

förhoppningsvis kommer det sluta med att jag går under. och ni andra går vidare.

Vardagsbilder

Här bor jag nu.

Vid tvåtiden cyklade jag ner till vegagatan och lyssnade på musik i en tunnel.

Efter en mysig lunch med mamma, pappa och Emmeli tog jag en promenad.

Hamnade i trädgårdsföreningen.


Peter försökte spela boll med ballonger.

Oktober 2








Bilder från fredagen den 2e oktober. eftersom jag glömde kameran den helgen så kom aldrig bilderna upp då, men tycker det var en fin serie och dessutom en sjukt bra dag. så nu!

Ehh

1. Jag saknar Jenny.

2.
Borde börja skriva dagbok istället.

3.

orka!

internet har slutat fungera på min dator. eller så är det grannen som har kommit på att jag snålsurfar. taskigt läge i vilket fall, varför kan inte människor vara lite mer förstående och låta dom som behöver snålsurfa lite ibland? söööck.

annars är det dags att skaffa mobilt bredband tror jag. borde gjort det för länge länge sedan.

Emmelis vernissage

Igår hade Emmeli vernissage på båten. En riktigt fin tillställning tycker jag. Det var inte bara målningar utan öven jazz, teater, skönhetssalong och en himla massa trevligt folk. Jag var stolt tvillingsyster.

Emmeli tillsammans med Janan och David som är arrangörerna till Arty fartyg.

En liten kik på två tavlor.

Maja och Andrea från Björn Axén fixade frissor på toaletten.

Joel posade med sin tavla.

Jag var glad över att det hade slutat blåsa så att folk kunde sitta ute.


Sedan var det någon som hittade Daniels mustasch.

Den vandrade tydligen från ansikte till ansikte.


Sedan plockades tavlorna ner och ersattes av gråtande barn. Per kom försent, men höll ändå modet uppe.

En annan Per.

En skön trio. Kul att niklas alltid får posera med min öl när jag ska fota.

Twins 4 ever!

Kvällen slutade lyckligt med att Daniel fick tillbaka sin mustasch.