Umami!


Har suttit och kollat igenom massa "festbilder" från ett par år tillbaka och vill bara konstatera att klubbscenen i Göteborg kändes sjukt annorlunda typ 2007. Vet inte om det är bra eller dåligt, men jag tror det är dåligt. Beror det på att jag har blivit äldre eller är det inte lika bra längre??

!!!

JAG HAR FÅTT SPOTIFY!!!!!!!!!

Kanske sist av alla, men lyckligast!

Colors

Gjorde ett besök på Colors lila kväll igår. Det var galet mycket folk och jag hade med mig kameran för att föreviga lite. Bra dj:s, och riktigt bra liveakt.
Se bilder nedan:









Bakis mitt i veckan

Idag är jag så sinnessjukt trött. Två dunderutgångar på två dagar, mitt i veckan! Inte okej. Men roligt var vi haft det, så himla roligt! Och det är ju trots allt sommar även om man inte kan tro det med ösregn och storm mest hela tiden.

Fotad för djungeltrumman på nef igår. Gör inte mingelfotogrejen ofta men när man väl gör den så är det ganska trevligt. Gå in och kolla på deras hemsida vettja! www.djungeltrumman.se.

Orkar tyvärr inte länka. För bakis i fingrarna.


Way out crazy bananas


Bättre tider är på väg nu. Fick precis fri pressackreditering till way out west bara för att jag är jag. Trodde faktiskt inte jag skulle få fri när jag sökte som frilans och inte är kopplad till någon speciell tidning eller några uppdrag. Det kommer bli den bästa festivalen ever!!! Tio minuter hemifrån, flera av mina absoluta favoriter spelar, bra klubbar och gratis dessutom!!!! *längtar*

my little pony


ibland får jag små presenter från joel. så frågar jag menande om han tror att jag var en sån där tjej som lekte mycket med my little pony och barbie när jag var liten. han svarar att han faktiskt inte tror det.
men det var jag.

Kreativ blogger











Jag blev nominerad till något som kallas "kreativ blogger" av
Klara. Hon skrev såhär:
To tell the truth. Jag har halvstalkat Evelina Hultqvist sen Bilddagbokstiden och hon är verkligen en otroligt duktig fotograf. Dessutom är hon väldigt rolig och ärlig också och kan uttrycka sig i text. Självklart är jag jätteglad över detta och tänkte göra mitt bästa för att föra vidare detta fina påhitt i den hippa bloggvärlden.



7 things you might find interesting


1. TVILLINGSKAPET.
Någonting jag önskar att alla kunde få uppleva. Fastän jag inte kännt på något annat är jag övertygad om att det är det absolut största kärleken och "privilegiumet" livet kan ge.

2. LAMPOR
Sedan jag och Joel flyttade in tillsammans för mindre än ett år sedan har vi investerat i löjligt många lampor. På jordglobsfronten har det blivit tre nya familjemedlemmar sedan i julas.


3. DAGDRÖMMARE
När jag promenerar eller åker någonstans (ensam) med musik i öronen har jag små fantastivärldar som jag alltid fantiserar om. Jag är verkligen en hopplös dagdrömmare.

4. TATUERINGAR
Jag har två tatueringar som jag båda impulsgjorde flera år innan jag fyllde arton. Den första är ett kvinnotecken på min vänstra axel och den är jag stolt över. Den andra är tre stjärnor som sitter på höger höft. Känner ingen ånger över den eftersom den blivit en naturlig del av mig, men än idag frågar jag mig själv varför jag gjorde den.


5. SNEAKERS
Den saken jag garanterat skulle lägga mest pengar på om jag kunde är sneakers. Önskar att det alltid var vår/sommar, mest för att då skulle man kunna använda klänning och sneakers varje dag! Här är en bild på mina absoluta drömskor:


6. FÖDELSEMÄRKEN
I hela mitt liv har jag önskat mig ett synligt födelsemärke. Det är någonting av det finaste jag vet och jag avundas er som har stora födelsemärken i ansiktet. Ibland fyller jag i ett ärr jag har på kinden med en mörkbrun penna. (Det var för övrigt det första Joel gav mig en komplimang för, fatta vad jag då önskade att det var äkta! haha).

7. BLOMMIGT
Jag kan knappt gå in i en second hand butik (eller vanlig butik heller för den delen) utan att hitta någonting blommigt som jag vill ha. Blommigt dominerar verkligen i min garderob och har nästan alltid gjort.



My 7 nominees are
(utan inbördes ordning):

Emilie Björk


Emilie Björks bilder är underbara. Hon är inte bara en av mina favoritfotografer utan också en bloggtjej. Det tackar vi varmast för.


Anette Pehrsson


Anettes väluppdaterade blogg är som en kärlekshistoria. Det är alltid lika roligt att besöka den, en uppsjö av vackra foton och intressanta små tips.


Nanna Johansson aka fulheten


Nanna har det som inte många har. Hennes bilder är oftast mitt i prick både i utförandet och i budskapet.



Elin Sandström

Elin måste vara en av stockholms mest talangfulla tjejer. Hennes bilder är grymma och nyskapande. I bloggen delar hon med sig av allt ifrån snygga bilder på sig själv till vacker och mångsidig konst.


Elsa Billgren


Jag skulle nästan vilja lika Elsas blogg vid en bakelse, fin att titta på och väldigt gott innehåll.

Jenny Linse


Jenny har utan tvekan gåvan då det gäller att skriva så att det berör. Hennes texter är raka och ärliga med mycket känslor. På sin blogg delar hon också med sig av fina foton från sina resor och vardagsbestyr.

Sara Hansson

Sara har också den där lilla extra som krävs hos en serietecknare. Hon känns självsäker och målmedveten. Jag gillar verkligen hennes stil.

-

Det finns så många fina och duktiga bloggare, många som jag tycker om har redan fått en nominering. Dessutom finns det så många otroligt bra textbloggar! Borde göra en lista över mina text-favoriter någon dag.
Men det finns i alla fall en person till som jag tycker är en av dom mest kreativa i bloggsfären, och det är
Anna Ileby. Hennes blogg är ett litet pysselmecka. Hon målar fantastiska bilder, gör om i lägenheten och loppisfyndar. Alltid lika roligt med ett besök där! Dessutom har hon målat av mig och min syster ett flertal gånger, någonting jag är väldigt stolt över!


orka!

asså i lördags på sista vagnen hem. klockan är halv fem på morgonen och snett bakom mig sitter ett par som hånglar så högt mina öron vill kvälja sig och spy ner hela spårvagen. dom fullkomligt äter upp varandra, och när jag tittar bakåt så är hans händer i hennes hår, på halsen, kinden och brösten. ja, ni vet. vill visa hur mycket man jag är och hur passionerad jag kan vara så jag försöker smeka dig på så stor del av kroppen jag kan på så lite tid som möjligt
shiiit tänker jag som är så trött att jag ser i kors, stört att någon har orken och lusten den här tiden på dygnet.
paret smaskar vidare och fastän det är lite äckligt att höra deras tungor i varandra munnar så börjar jag ändå tycka att det är lite fint. tanken på att det är lönehelg (alltså fylleslag) och att klockan är så mycket så att solen håller på att gå upp men att det ändå finns folk som är kåta och kära är hoppfull.
jag tänker att jag kan nog stå ut med deras gullande några hållplatser till.

så hör jag hur dom slutar hångla. hon harklar sig, öppnar munnen och sluddrar fram,
- vad var det du hette nu igen?

jag ba: öhhh whuuut?! hade förträngt att det finns en grej som kallas för one night stand, och plötsligt var det inte alls gulligt längre! plötsligt var det jobbigt. dom förspelade verkligen bakom mig i spårvagen!!!! och när dom kom hem så var det en chans eller ingen. tanken på att dom verkligen ska försöka ligga gör mig matt. båda är ju aspackade! orka med den pressen klockan fem på morgonen liksom?

jag undrar om han fick upp den.

Törntrosa

Jag har ny banner! (för det heter väl så?) Eh. Vet inte om det är nyhetens behag som gör att jag gillar den, eller om den är bättre än den förra.

Vad tycker ni?



ODYSSEY

Helgen var galen. Jag är fortfarande helt slut.
I lördags hade jag med mig kameran en sväng. Tog dåliga snapshots med hård blixt och noll engagemang, önskade från djupet av mitt hjärta att jag hade med mig en liten kompaktkamera som jag kunde stoppa ner i väskan. Bilderna blev liksom inte bättre på grund av monsterobjektivet, bilderna bara blev.
Men det kanske är det som är grejen ibland. Att bara föreviga, kunna titta tillbaka och skita i bildkvallé och bara minnas.

Har fixar och trixat med dom lite, mest för att det är ett skoj tidsfördriv när Göteborg är världens tråkigaste stad just nu med bara regn, regn och regn.

Den 7-8 augusti kommer det hållas en open air festival här i staden, den kallas för Odessey och jag tror det kommer bli grymt. I lördags hade dom en utomhusfest som en liten aptitretare inför vad som komma skall: