Anna!

HON har gjort det igen. Och jag blir alltid lika glad när jag hittar mig själv på hennes blogg!!

gud

Alltså, mitt tidigare inlägg. Haha.
Jag tror jag ändrade det 5 gånger, och ändå blev det fel varje gång. Glömde ord och sedan satte jag in det på fel plats i meningen och fel på meningar och bla bla. Jag borde hålla mig till att fota och inte skriva en enda grej till.

FOTO



Några bilder från vernissaget som var här om helgen. Känner mig fortfarande lika nöjd och glad med hur det hela gick och hur många som kom dit och tittade! Men har fått höra hundra gånger nu att jag gjorde en jättemiss som INTE sålde bilder.
Kanske en miss, men syftet med det hela var ju verkligen inte att tjäna pengar - utan att få visa upp mina bilder någonstans på ett roligare sätt än internet och ha en fin kväll.
Hade inte ens tänkt så långt som att det skulle bli någon förfrågan om köp av bilder och sånt, kul att det blev en del förfrågningar i alla fall.
Nu säger jag i alla fall till er, att om ni skulle vara intresserad av någon eller några bilder så tveka inte med att höra av er. Det är alltid kul med något Evelinigt på väggen.

min mail är som vanligt: evelina.hultqvist@gmail.com

Ännu en underbar vecka

GOMIDDAG!




Fick fint frukostbesök såhär på förmiddagen av min killbästis Daniel. Vi drack kaffe, knaprade på skorpor och pratade sex, våld, kärlek och film. Som vanligt. Sedan smygrökte vi i fönstret, men nu blir det inte någon smygrök längre eftersom jag lägger upp bild här i bloggen *misslyckat*. Skit samma! Bra förmiddag i alla fall!

Nu ska jag:

1. Duscha
2. Köpa dammsugarpåsar
3. Gå till apoteket

Kvibergs marknad

Efter att Joel hade målat det där fina porträttet på mig så ringde Emmeli och var pepp på någon form av lördagsutflykt. I utkanten av Göteborg ligger kviberg, varje helg är det full fart där. Mängder av folk, kultur, mat, liv, men också en massa loppis. Vi tog vagnen dit i alla fall och traskade runt i vårsolen tillsammans med många andra. Känns lite som att man har kommit till utlandet när man är där, och jag älskar det. Barn springer runt överallt, det doftar av olika maträtter från världens alla hörn, människor skriker, ropar och skrattar. Överallt ser man dom som är på riktigt, folket som har en historia, en bakgrund. Så skönt att komma frå city ibland tycker jag. Slippa shoppingpanik, senaste trenderna och dyrt kaffe.
Emmeli fyndade en fin jordglob till samlingen, och jag blev två par tygskor rikare. Sedan bar det dock ändå in till stan för kaffe, men inte så dyrt denna gången. Pusterviks uteservering är guld såhär på våren.

Kviberg är ett tips från mig om någon funderar på vad man ska hitta på en lördag eller söndagförmiddag i Göteborg.





HELVETES JÄVLA SKIT

Jag har haft en skitbra dag, så kom jag hem och satte mig i soffan
OCH SPRÄCKTE MINA FAVORITJEANS!!!!

SERIEFIGUREN

Idag målade Joel av mig.
Det är så här han ser mig säger han, som sin egen lilla seriefigur.

Idag vaknade jag med sång. Satte mig upp i sängen och sjöng rakt ut på "anonymous" med Timberland. Sjukt uppvaknande men den enda rätta sidan för en dag som denna! Varför min sovande hjärna hade valt just Timberland kan jag inte svara på, men helt ärligt så kändes det RÄTT när det gick upp för mig vilken låt jag sjöng på så intensivt.
-

Igår hade vi ostkväll här, och det serverades allt ifrån saluhallenost till mjukost och veganost. Spännande blandning och fina människor. Niklas är ju hemma från Australien nu också efter några månader, och det är en stor stämningshöjare i min vardag! Sedan spelade vi M.I.G (jag och Joel vann) och soffhängde tills klockan blev ganska mycket. Några vinflaskor gick minsann åt också.

Bra kväll.


Tid

A picture of you in your room.

Var svårt att hitta. Här är en av få helkroppare som finns på mig i min lägenhet.

A picture of you very drunk.


Båda bilderna är från sommar 08. Den ena är från midsommarnattens badande på Jennys landställe, och den andra är från mashuggsberget är varm sommarkväll. Det enda dessa två kvällar har gemensamt är MYCKET alkohol.

A picture of you on your birthday.


Balkongfesten när jag fyllde 21 var en sjukt bra tillställning!

The youngest picture you can find of yourself in digital form.

Precis fått våra första cyklar.

A picture of you in one of your favourite outfits.


Hittade ingen speciell bild, men dom där jeansen är det skönaste plagget jag någonsin ägt och klänningen är väldigt mycket jag.

A picture of you making a goofy face at the camera.



A picture you miiiiiight have edited to make yourself more attractive.

Det är sant. Ni vill inte veta hur orginalet ser ut.

A picture of a night you regret.

Jag hånglade upp nån dude mitt framför ögonen på mitt ex strax efter att vi gjort slut. Sedan kom jag på vilken jävla elak idiot jag var och ångrade mig, men då var det för sent. Fick höra så hemska ord den kvällen (och det värsta var att jag visse att dom var sanna) Har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Gick hem och packade ner/slängde allt som var hans för att på nåt sätt bli av med mitt dåliga samvete.

A picture of you truly being yourself.



Charmigt kaos + färger + öl + löjliga miner + rynka på näsan + att se lite ut som ett förvuxet barn.

The most recent picture of you.

Helgen som var nu. I fönstret i lägenheten vi lånade i stockholm.

A picture of you being ridiculous.

Midsommar 08, full, glad och löjlig i 80-tals baddräkt.

A picture of you showing off a new haircut/color

Jag blev rödhårig, och dessutom "korthårig" när jag var hårmodell för Björn Axén en gång för ganska längesen.

A picture of a time in your life that’s over, but you wish it wasn’t.


Ingen speciell tid jag längtar tillbaka till egentligen. Det skulle väl vara detta i så fall, fast och stram hy och sådär. Haha. Eller möjligtvis tiden då ingenting spelade någon roll, då vi levde för stunden och tog allt som det kom. Innan man blivit förälskad, förkrossad och allt sånt där. Innan folk man älskade började falla bort.

A picture of a time in your life that’s over, and you couldn’t be more thankful that it is.

När jag jobbade på lager. Hade ingen tid att leva. Upp varje morgon klockan fem, jobb som fan för att sedan åka hem, laga lunchlåda och sova. Dessutom ledde för mycket jobb, långdragna förkylningar som jag inte vilade upp mig från och annat dumt till sjukhusvistelse på julafton och hjärnhinneinflammation.

A picture of you when you were anything but happy.

Ville dö av hjärtesorg och förustration gentemot livet.

A picture of you that you had no idea was being taken.

När man är nykär har man bara ögon för en enda.

A picture of you when you were a different person than you are now.

Kepsen på sné och för ung för att fatta att man höll på med dumma saker ibland.

A picture of you with someone you love.

Min andra hälft.

A picture of how you’d like the world to see you.



A picture that describes how you’d like to spend every day.

Såhär. (men med inslag av fest, vänner och roliga små saker)

A picture of a time when everything was changing.

Min och Joels första offentliga kyss, en eller ett par veckor efter första kvällen vi sågs. Allting gick så snabbt, och kändes så rätt. Inte visste jag då att mindre än ett år efter detta skulle vi bo tillsammans i en fin lägenhet och att mitt liv skulle kännas bättre än någonsin!

A picture that makes your heart hurt.

Den ofrivilliga ensamheten, och längtan efter nåt man inte kan få.

A picture that makes your heart smile.

Redan här var det så uppenbart att även om vi var näst intill identiska på utsidan så var vi ändå väldigt olika. Haha.

A picture of one of the best nights of your life.



Blanda massa fötter i sanden på en strand en varm sommarnatt med världens härligaste vårfest, långbord med färgglatt godis och fina människor.

Vill bli blond igen


Kan vara ett svårt projekt, men det ska nog gå. Till att börja med tänkte jag bli rödblond, ett steg på vägen.

*buhu*

synd att jag saknar all grundläggande kunskap när det gäller det mesta som har med internätet/datorer/webben att göra. kan inte ens htlm-koder! ska nog gå en kurs i webdesign.

Stockholmshelgen i bild

Det blev inte mycket fotat för mig. Mest i rummet vi lånade på oss två morgontrötta i olika kläder och i dammiga speglar. Det var fint att Hampus hälsade på under lördagskvällen, och det var väldigt roligt att se hur Pieter jobbade. Kan inte säga mer än att det var en bra helg som tog slut lite för fort.















Hade jag kunnat skriva att fönsterplats var ett intresse i min faktaruta så hade jag gjort det.