Anna!

Anna är så himla grym! Nu har hon gjort det igen, målat av mig. Blir alltid lika glad när jag går in på hennes blogg (som tillhör en av mina dagliga ritualer) och finner en bild på mig själv. Tycker verkligen om hennes sätt att använda färger och hon får lätt en grå dag att bli fin och färgfylld med sin otroliga talang. Och hon kan få mig att känna mig som en riktigt söt seriefigur, det är helt klart ett plus i kanten hos en drömmare som jag.



-

4 comments:

Anonymous said...

Vad är grejen med alla datorgjorda polaroidbilder som har kommit upp överallt på senaste tiden? lovar att folk inte ens vet vad polaroidbilder är egentligen. Dock tror jag nog att du är smart enough för att ha lite vett att veta vad polaroidbilder är innan du efjkar dem :)

Anonymous said...

vem är den anonyma? VAD ÄR GREJEN MED ATT VARA EN FITTA?
det är en jävligt tyken underton i kommentaren. älska dig själv, men visa det inte FÖR mycket.
em

Anonymous said...

olof heter jag, trevligt att veta! Och jag är ingen fitta, lät bara min irritation gå ut lite över dig. förlåt. jag skulle valt någon som verkligen är ett äckel, och du kvalificerar inte in i den kategorin. jag har ingenting emot dig, du är grym. och jag älskar inte mig själv på något sätt. och den sista meningen av kommentaren var 100% seriös. wow. internet är verkligen en plats som är menad för missförstånd. och en plats där ens svenska dras ner i botten av botten. (botten av botten, va?)

btw, gå in på www.theimpossibleproject.com och se lite hopp för den framida polaroidfilmstillverkningen!

Anonymous said...

sorry olof.
trevligt / emmeli